Напишете дума/думи за търсене

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom ще зарадва всички дами по случай Международния ден на жената – 8 март, със специална празнична селекция от филми в EON Видеотека, включващи едни от най-забележителните женски роли в киното. Сред заглавията попадат хитовият сериал „Сексът и градът“, който се завърна на екрана след повече от 20 години, фентъзи филмът на DC „Жената чудо“ с Гал Гадот в главната роля и историческата драма „Мария Антоанета“.

Потребителите на EON Видеотека могат да избират от над 30 000 заглавия в най-голямата видеотека в България (1). От класически романтични комедии до спиращи дъха драми, EON Видеотека предлага разнообразие от филми за всеки вкус. Специалната селекция „Силата на жената“, посветена на 8 март, включва също три страхотни драматични трилъра – „Лейди Макбет“ -  история за млада жена, която се жени за богат търговец и опитва да промени съдбата си, „Мис Слоун“, разказващ за хитрия брокер и лобист Елизабет Слоун, както и „Серена“ с участието на Дженифър Лоурънс и Брадли Купър.

Наскоро Vivacom обнови изцяло EON Видеотека, която вече е с още по-съвременен и интуитивен интерфейс за бърза и лесна навигация, нови функционалности и усъвършенстван изкуствен интелект за персонализирано препоръчано съдържание.

Част от новостите в EON Видеотека е и екипът от редактори, който селектира филми и сериали в специални колекции, посветени на различни празници и поводи - Св. Валентин, 3 март, 8 март и много други. Без значение от търсения жанр, EON Видеотека препоръчва на зрителите най-вълнуващите тематични заглавия, за да превърне празника в още по-специален момент.

EON се предлага в три пакета – EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM, включващи разнообразно съдържание за всеки вкус. Повече информация можете да видите ТУК.

(1) Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X