Напишете дума/думи за търсене

Фантастичните свойства на Jalupro Yong eye

д-р Нина Цветкова, естетичен дерматолог

Околоочната зона издава възрастта и умората повече от всяка друга, затова и много дами всяка сутрин прибягват до пачове. Действието им обаче невинаги е задоволително, а и цената им хич не е ниска. Затова се обърнахме към естетичния дерматолог от Хил клиник – София д-р Нина Цветкова за решение, което е по-трайно и по-ефективно.

- Д-р Цветкова, коя е процедурата за долен клепач, която Вие обичате да ползвате в практиката си?

- Подхождам с много внимание към околоочния контур, тъй като кожата там е деликатна и фина, няколкократно по-тънка от тази на останалата част на лицето. Липсата на подкожна мастна тъкан и непрекъснатата мимика в тази зона, я прави първи издайник на възрастта. С годините кожата още повече изтънява и губи виталитет. Това налага непрекъсната работа, превенция и профилактика на околоочния контур. Най-добрият подход е комбинация от инжекционни и апаратни процедури за оптимален резултат.

Например успешно съчетаваме микронидълинг с радиочестота и последваща инжекционна процедура с мезотерапия или скин бустери. С тях целим стягане, уплътняване и подобряване на тургора и еластичността на кожата. Такъв продукт например е Jalupro Yong eye- най-новият член от портфолиото на скин бустерите Jalupro. Хиалуроново базирана субстанция e с добавени аминокиселини, които използваме като първа стъпка в грижата за околоочния контур. Jalupro Yong eye наистина успява да изсветли тъмните сенки под очите и да освежи кожата.

Д-р Цветкова, естетичен дерматолог
Д-р Цветкова, естетичен дерматолог

- Как се прилага този продукт и има ли време за възстановяване?

- Въвежда инжекционно, само по 0.5 мл на страна. Самата процедура не отнема повече от десетина минути и се прави с най-тънката игличка, затова пациентите ми я понасят много добре. Освежава и реструктурира третирания участък. Има риск да се получи лек оток, който е преходен и временен. При пациенти, провели блефаропластика, Jalupro Young Eye дава доста добър резултат, особено ако с процедурите се стартира възможно най-рано след хирургичната интервенция - още с махането на конците, за да се ускори възстановяването и туширането на белега. Дори съветваме пациентите още преди самата операция да направят една-две процедури с цел подготовка и подобряване на регенеративните възможности в последствие.

- Какво е съдържанието, какви са съставките, които имат такъв добър ефект?

- Продуктът съдържа на първо място хиалуронова киселина. Както знаете тя сигурява интензивна хидратация на кожата, което е много желано за околоочната зона. Също така има седем аминокиселини: глицин, L-пролин, L-левцин, L-лизин, L-аланин, L-валин, L-аргинин. Тази комбинация позволява да се ускори естественото производство на колаген, което води до по-стегната и еластична кожа. И не на последно място в субстанацията имаме пептиди (Decapeptide 3, Oligopeptide 24, Acetyl Tetrapeptide 5). Пептидите са позната съставка на дамите, които се интересуват от съдържанието на домашната си козметика. Те активират фибробластите, предпазват колагена и имат релаксиращ ефект върху мускулите, като правят кожата по-гладка и стегната. Под формата на крем обаче пептидите трудно могат да достигнат в дълбочина, докато чрез инжектиране сме сигурни, че са въведени дълбоко в кожата и могат да се усвоят значително по-добре.

Д-р Цветкова ще гостува във Велико Търново на 26-28 април, когато новият продукт Jalupro Yong eye ще бъде в промо комбинация с Jalupro super hydro. Запазете час още днес на тел. 088 200 44 55

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X