Напишете дума/думи за търсене

Нели Хаджийска посреща рожден ден с изискано парти в азиатския ресторант Floret на хотел InterContinental Sofia

Нели със Силвия Кацарова, Теди и приятелки

Телевизионната водеща събра приятелите си в азиатския ресторант Floret на хотел InterContinental Sofia

Нели Хаджийска - популярната водеща на “Търси се” по bTV, отбеляза рождения си ден по забележителен начин, като събра приятели в азиатския ресторант Floret на хотел InterContinental Sofia. Събитието беше изпълнено с блясък, очарование и много положителна емоция, както се вижда от ексклузивните снимки, публикувани в нейния фейсбук профил.

Телевизионната водеща с шеф готвача на Floret. Той се казва Каризма и е от Бали, Индонезия
Телевизионната водеща с шеф готвача на Floret. Той се казва Каризма и е от Бали, Индонезия

Хаджийска изглеждаше зашеметяващо в елегантната си рокля, докато позираше с група приятели, сред които певицата Силвия Кацарова и нейната дъщеря Теди.

Гостите се забавляваха с много смях и танци и се наслаждаваха на специалното азиатско меню, приготвено от шеф готвачът Каризма, който е от Бали, както и на богатата селекция от азиатски напитки, предлагани от ресторанта.

Вдъхновена от вечерта и от топлото посрещане, Хаджийска сподели, че човек е само малка част от себе си, а останалата му част се състои от хората, които го заобикалят. Тя изрази дълбоката признателност към приятелите си - безценни отражения, които я зареждат с любов.

“Душата ми прелива от любов и светлина. И няма думи, с които мога да опиша изумителното щастие, което снощи сътворихме с моите безценни, верни приятели! Празник на живота и обичта. Празник на светлината. Танци, песни, смях, вино и незабравими емоции”, пише Хаджийска във фейсбук.

Телевизионната водеща завършва публикацията си с приз към последователите си да ценят и надграждат приятелствата си, тъй като те представляват “неземното богатство”.

  • Ключови думи:
X