Напишете дума/думи за търсене

Тези билки изхвърлят шлаки и токсини от дебелото черво

Хиляди българи решават проблема със запека с помощта на Колон Клийнър

В червата на всеки от нас могат да се натрупат до 15 кг отрови, които могат да причинят тежки последствия за организма. Това са токсични отпадъци и фекални вещества, следствие прием на храна и напитки. Дебелото черво има жизненоважна роля за здравето ни. Когато не функционира правилно, токсичните отпадъци се абсорбират в тялото, вместо да се изхвърлят.

Запекът и наднорменото тегло са най-честите симптоми за нарушен баланс.  Чернодробни и бъбречни заболявания могат да са сигнал за проблем в тялото ни. Заболявания като артрит и рак също могат да бъдат свързани с  дисфункцията на дебелото черво.

Колон Клийнър+ е билков продукт, откритие на българската компания “Мегасмарт”. Хранителната добавка помага за изчистването на натрупаните шлаки и изхвърлянето им по естествен път. Това от своя страна намалява риска от образуване на полипи и по-тежки заболявания. Продуктът “отмива” всички престояли и загнили остатъци в храносмилателната система, особено мазнини по лигавицата и стените на дебелото черво.

Иновативната формула помага за решаване на проблема с хроничния запек, подутия стомах и газовете. Не води до привикване и не предизвиква разстройство и спазми. Колон Клийнър съдържа екстракти от алое, индийски живовляк, тиквено семе и сена. Препоръчителният курс за пълна детоксикация с продукта е 3 месеца.

Поръчайте директно от производител на промоционална цена от 26 лв. вместо за 49 лв. или пълен курс на терапия (3 опаковки) за 78 лв., вместо за 147 лв.

Заявете на тел. 0877 72 10 40, онлайн на www.biotica.bg или купете на място от Магазин Biotica 1961 в София, бул. “Христо Ботев” 60

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X