Напишете дума/думи за търсене

Ергенът: Майка ми не е повлияла на решението ми. И не съм излъгал никого

Ергенът Алек Младенов

Ергенът Алек Младенов беше категоричен, че скептицизмът на майка му по никакъв начин не е повлиял на решението му, тъй като в главата му не е имало друг финал, освен този, който се случи.

Третият сезон на любовното риалити приключи в четвъртък с неочакван финал, който остави зрителите и двете финалистки Магдалена и Надежда в недоумение. Той дори не им сподели лично решението си, че нито една от тях няма да получи така желания пръстен и обещанието му за вечна любов, а го направи посредством видео обръщение.

"Хората винаги имат мнение и аз нямам намерение да се боря срещу тях. Живея с изборите, които взимам", заяви Алек при първото си тв гостуване в предаването "Преди обед" по bTV, допълвайки, че е спал спокойно, защото не е излъгал никого с празни обещания.

"Имах симпатии и към двете жени. В този свят бяхме само трима, няма други. Аз, Магдалена и Надежда, това е. Аз трябваше да преценя какъв мъж и човек искам да бъда оттук нататък. И си взех голям урок", заяви още младият бизнесмен.

А по отношение на това дали се е замислил как двете финалистки биха се почувствали от ситуацията, в която ги е поставил, Алек заяви: "Аз съм влязъл там без очаквания. Всеки си носи отговорност за собственото емоционално здраве. Влязох сам и излязох сам с един много хубав житейски опит и не съм щастлив, че те са минали през такова емоционално преживяване. Прекалено много мислех за себе си. Но не съм подлъгал никого. Не съм казал, че взимам теб и после чао."

Младенов за пореден път потвърди, че за него възрастовата разлика и фактът, че една жена може да има дете, не е от значение, ако той иска да бъде с нея. Така че това не са били пречки, заради които той не е избрал нито Маги, нито Надежда.

ТВ ергенът даде да се разбере, че е имал желанието, "ако някой ще изяде пешкира, да не са те двете."

"Мнението на хората за мен е очаквано. Ако бях застанал, както е редно да се случи, не съм сигурен какъв щеше да бъде ефектът за дамите пред екрана. Джентълменът оставя жената до себе си над себе си, тя е приоритет, да е щастлива тя. Мъжът гледа себе си. Притежавам прекалено много джентълменство, защото се губя в другия човек", заяви още той и допълни, че в шоуто всичко се е случило, както е трябвало да се случи.

Той намекна, че е потърсил Маги и Надежда след края на "Ергенът", но не даде яснота как са се развили нещата.

"Не съжалявам, че влязох, не съжалявам за поведението си. Действах, както го чувствах на момента. Всичко се случи точно както трябваше. За мен важното е, че аз не съм дал фалшиви надежди на никого. Аз съм там да си взема макса и да усетя себе си на емоционално ниво. Стигайки до решението, което трябва да взема, за мен приоритет е какво искам аз", обяви той.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X