Напишете дума/думи за търсене

Лекуват “царската болест” с череши

Подаграта е все по-често срещано заболяване в днешни дни. Повечето знаят, че в миналото от болестта са страдали царете и затова се нарича „Царска болест“. Изследванията през годините установяват, че причина за появата й е охолният живот, посветен на хапване и пийване. Най-често засегнати са мъжете на средна възраст. Наблюдава се и при жените, особено след менопаузата.

Научното обяснение за заболяването

Подаграта е метаболитно заболяване, което възниква в резултат на отлагане на кристали от пикочна киселина в ставите и меките тъкани, което води до ставни и околоставни кризи. Метаболитното нарушение, което е в основата на подаграта се дължи на повишената пикочна киселина в кръвта.

Подаграта се характеризира с повтарящи се пристъпи на остър възпалителен артрит – зачервена, болезнена, пламтяща възпалена става. Най-често засегната е ставата в основата на големия пръст на крака. Тя обаче може да се прояви и под формата на тофуси, камъни в бъбреците или уратна нефропатия. Причинява се от високите нива на пикочна киселина в кръвта. Пикочната киселина кристализира и кристалите се отлагат в ставите, сухожилията и околните тъкани.

Българско откритие помага при кризи

ПОДАГРО СТОП е натурален продукт, произведен в България, който подкрепя поддържането на здравословно ниво на пикочната киселина в организма. Билките в състава подпомагат организма в процесите на естественото разтваряне на кристалите на пикочната киселина в ставите и другите тъкани. Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца. ПОДАГРО СТОП съдържа екстракти от плод на череша, семе на целина и полски хвощ.

  • Череша - Научни изследвания недвусмислено доказват, че чест прием на наситен биологичен екстракт от череша регулира естествено и ефективно нивата на пикочна киселина, чийто дисбаланс е основна причина за поява на подагрични кризи.
  • Целина - Тя е мощен диуретик, който успява бързо и ефикасно да изхвърли от тялото ни натрупания излишък от пикочна киселина.
  • Полски хвощ - Известен от векове по нашите ширини като мощен аналгетик, който облекчава всякаква мускулна или ставна болка. Унищожава бактериите и спира инфекциите.

Поръчайте сега 3 опаковки ПОДАГРО СТОП на промоционална цена от 48 лв. Заявете още сега на тел.:  0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

Продуктът може да бъде закупен от магазин Biotica 1961 на адрес: София, бул. “Христо Ботев” №60

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X