Напишете дума/думи за търсене

Гости от Румъния, Турция и Гърция откриват сезона в Слънчев бряг

Слънчев бряг ще привлече туристи от Румъния, Турция и Гърция с откриването на Лято 2024 в най-големия ни морски курорт. Шоуто е планирано за 21 юни, когато близо 30 артисти ще се изявят на най-голямата клубна сцена на Балканите – Bedroom beach.

Специално за вечерта у нас ще пристигне и световноизвестният музикант HVMZA. Именно неговият DJ set е причината за изненадващия интерес на гости от съседните ни държави. Te ще станат свидетели на артистичен пърформанс, който e вдъхновен от последните холивудски блокбъстъри. От екипа на клуба признават, че шоуто ще е визуален шедьовър на световно ниво, който може да бъде видян само в топ клубове в Миконос, Ибиза и Дубай. Хореографията отново ще бъде поверена на Милен Данков, който близо месец репетира с едни от най-добрите артисти в България. За направата на всички 60 костюма са нужни месеци, a стилист на проекта е Боян Кузески. През уикенда зад пулта на клуба ще застанe и хаус дуото Stephan Gee & Alexander Savov.

Вече официално са обявени и най-очакваните музикални събития за сезона. Три последователни уикенда плажът в Слънчев бряг ще се превърне в сцена за изява на артисти oт световна величина. Датата 27 юли е запазена за абсолютната гръцка сензация Andre Sоueid, който в момента е хит във всички социални платформи. Специални гости ще бъдат и артистите от No Parachute § Diass, както и любимецът на клубната музика у нас Dj Dali.

„Традиционно южният плаж в Слънчев бряг се превръща и в сцена на изява за големите български звезди. Тази година бутиковият спектакъл на Васил Найденов е планиран за 31 юли, а своя дебют на морския плаж ще направят “Фондацията” на 7 август. Успоредно с това клуба ще се превръща и в театрална сцена за хитови представления с Виктор Калев, Руслан Мъйнов, Сашо Кадиев, Кирил Ефремов, Филип Буков и други.“ – коментира г-н Веселин Борисов от Bedroom beach. 

  • Ключови думи:
X