Напишете дума/думи за търсене

Животът на Венсан Касел след Моника Белучи – пет жени, кино и Бразилия

Венсан  Касел с  новата си приятелка Нара.

Последната жена в живота на френския актьор Венсан Касел - 27- годишната Нара Баптиста, е копие на бившата му Тина Кунаки, също на 27. Бразилката е с осанка на газела, с кожа като абанос и с буйни тъмни коси - точно като французойката с мароканско-сицилиански корени Тина.

Касел пак се показва навсякъде като влюбен мъж, но мнозина се питат - колко ще продължи връзката му с 31 г. по-младата му изгора?

Нара Баптиста беше снимана няколко пъти до Венсан от папараци. За пръв път тези дни обаче той реши да извади официално на показ новата си връзка. Направи го на червения килим в Кан на 21 май, където двамата отидоха на премиерата на италианския филм “Партенопа” на Паоло Сорентино. На онези, които бяха изпуснали предишния епизод от любовната сага на ненамиращия покой Венсан Касел, стана ясно, че финалният гонг от историята с втората му съпруга е ударил окончателно. Това стана още преди година. И че в сантименталния живот на актьора, абониран за ролята на чаровния негодник в киното, вече има нова дама. Откакто се раздели с Моника Белучи, с две години по-голяма от него,

французинът предпочита все много по-млади момичета

Мнозина по света обаче продължават да свързват актьора с италианската дива със средиземноморска красота Моника Белучи и дълги години след раздялата им.

След развода си с Моника Белучи френският актьор се утеши с три дъщери и с две млади красавици топ-модели Снимка: Инстаграм
След развода си с Моника Белучи френският актьор се утеши с три дъщери и с две млади красавици топ-модели Снимка: Инстаграм

Любовната история между тях продължи 17 г. и ги превърна в една от най-одумваните двойки в киното през 90-те години на миналия век. Те се раждат в различни страни, но съдбата им отрежда да се срещнат, за да си дадат сметка на мига, че са създадени един за друг. Моника се ражда в Умбрия през 1964 г. Започва да учи право и за да се издържа, работи като модел. Успехът ѝ обаче е толкова голям, че това става нейното поприще в онзи момент от живота ѝ. Долче и Габана я ангажират до 1990 г. и Моника зарязва университета. Започва да взема уроци по театър, снима се в някои филми и заминава за Франция в търсене на късмета си. Роденият през 1966 г. Венсан Касел, син на актриса и режисьор, също играе в киното, където през 1995 г. става известен с драмата “Омраза”. Година по-късно той и Моника се срещат на снимачната площадка на “Апартаментът”. Моника по онова време е сгодена за друг актьор, но когато се озовава заедно с Венсан, нищо не е в състояние да угаси пламналата искра. Двамата стават двойка в живота и в киното, където се снимат заедно в 8 филма. През 1999 г. Белучи и Касел се женят в Монте Карло. През 2004 г. италианката ражда Дева, която днес е една от най-търсените модели и млади актриси.

Татко Венсан е лудо влюбен в тъмнокосата си и къдрокоса дъщеря, която изглежда изваяна като майка си. През 2010 г. Моника ражда от Венсан и второ момиче - Леони, която също прилича на майка си, но казват – и на леля си Сесил, сестрата на французина.

Моника и Венсан все по-често са разделени заради работата си, снимат по различни места и континенти. Касел прекарва времето си в Рио де Жанейро. Шушука се, че там той има връзка с бразилка. Моника решава да сложи край на всичко това и

през 2013 г. двамата се развеждат

Много от феновете на звездната двойка мечтаят един ден пак да ги видят заедно. Надеждите им са попарени, когато през 2018 г. чуват новината, че Венсан се жени за модела Тина Кунаки, с 31 г. по-млада от него. Това става година и половина след началото на връзката им.

Венсан изглежда лудо влюбен, говори навсякъде за любовта си към Тина,

с която голямата му дъщеря Дева поддържа приятелски отношения. Касел и Кунаки са неразделни още от запознанството си заради общата си страст - сърфа. Тина се ражда в Тулуза, но се мести в Биариц, за да практикува сърф. Едва 16-годишна се впуска да пътува, за да си търси работа като модел чрез агенции в Мадрид, Лондон, Ню Йорк.

“И двамата се озовахме на едно и също място в един и същи момент. Това е един магически момент, който принадлежи само на нас двамата”, споделя в интервю Касел. Година и половина след това се жени за любимата си в родното ѝ място, близо до границата с Испания.

Двaмата имат дъщеря Амазони. След 5 г. брак обаче Венсан остава отново сам. Той изтрива всички следи от втората си съпруга в профилите си в социалните мрежи. Вместо за нея предпочита  в тях да говори за новия си филм “Тримата мускетари - Д’Артанян”. Тина празнува 26-ия си рожден ден без Венсан, за разлика от мегапартито, което той ѝ устройва точно година по-рано. Тогава актьорът се хвали в инстаграм как това е рожденият ден на неговата “жена, сладка половинка, живот, кралица, любов, съпруга. Обичам те до звездите”, кълне се тогава французинът.

Моника Белучи днес е щастлива с режисьора Тим Бъртън,

a за Тина Кунаки се мълви, че е новото гадже на италианския модел Симоне Сузина. Тина е сред най-търсените модели в момента, а 30-годишният сицилианец Симоне, който живее от дълго време в Милано, има зад гърба си роли в киното и най-вече известни жени като “бивши”, сред които и бразилската попзвезда Анита.

Венсан Касел не стои със скръстени ръце. Изгарящата му любов по Тина вече е в миналото, а в настоящето до него е Нара, по професия топмодел, която среща в любимата си Бразилия. Родената в латиноамериканската страна красавица е живяла и 8 г. в Австралия,където се е класирала сред първите 15 от участничките в “Мис Свят”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X