Напишете дума/думи за търсене

Вкусът на лятото в бутилка: Verano Azur FUSION танц на вино и плодове

Новият вкус на лятото идва с Verano Azur FUSION – нискоалкохолен винен микс с плодов сок. Предлага се в два вкуса: бяло с праскова и маракуя и розе с ягода и къпина. Винените миксове са с натурални плодови аромати и само 7,5% алкохол. По-нискоалкохолните продукти са предпочитана алтернатива за потребителите от поколението Z, които търсят заместители и по-свежи варианти на виното и високоалкохолните продукти.

Рецептурата за създаването на Verano Azur FUSION е специално разработена от енолозите на New Bloom Winery и усъвършенствана след десетки потребителски тестове. Дизайнът на новите продукти следва свежата и цветна линия на марката Verano Azur, като те се предлагат във винена бутилка с удобна винтова капачка за по-лесна консумация. Любопитна подробност е, че новите винени миксове с плодове може да се консумират както в чаша за вино, така и в голяма чаша за коктейл. Сервират се силно охладени – на 8-11 °С, с плодове - резени праскова, малини, ягоди и бучки лед. Verano Azur FUSION могат да се използват и за направата на сорбе или със ситно натрошен лед. За разлика от традиционното вино, те се комбинират с газирана вода, плодове и лед, които набират популярност сред летните коктейли.

Това е първият нискоалкохолен продукт в портфолиото на New Bloom Winery. Винарната се намира в град Съединение и разполага с близо 8000 дка лозя. Марката Verano Azur представя лесни за консумация вина, заредени с много слънчево настроение и цветна визия.

  • Ключови думи:
X