Напишете дума/думи за търсене

Красиви без игли с мезотерапията на Ева Лонгория

В името на красотата много жени са готови да понесат болката от иглите, които внасят хранителни вещества в кожата на лицето, за да я направят да изглежда по-млада. Можете да си спестите това страдание с новата терапия Intraceuticals, която се предлага вече от много козметични студиа. Тя бързо покори Холивуд и звезди като Мадона, Ева Лонгория и Виктория Бекъм. Ефектът е същият като при мезотерапията, но няма игли, болка и възстановителен период.

Кислородна струя води хиалуроновата киселина право в кожата

Сигурно се чудите как всичко важно за красотата ни ще попадне в кожата без игли? Ами с кислородна струя под налягане. "Изключително важно условие за комфорта на всяка кожа и за нейната младост и свежест е наличието на вода в организма т.е. на хиалуронова киселина. В тази процедура ние доставяме на кожата на лицето и шията жизнено необходимото й количество хиалуронова киселина, както и мултивитаминен комплекс", казва дерматологът д-р Сияна Живкова.

Тя обяснява, че първо кожата на лицето се измива с почистващ гел. След това в специално устройство се изсипва индивидуален флакон със серум хиалуронова киселина и антиоксиданти и се обработват - чело, очи, бузи, нос, лицев контур и шия до попиване на коктейла. Идва време за нанасяне на серум за околоочния контур, серум за лицето и финиш за ,,запечатване''на резултата. Процедурата е около 30 минути. Ако искате холивудско излъчване си направете шест - по една седмично.

Екстрактът от жълт лапад избелва кожата и маха тъмните кръгове

Макар съвсем нова, терапията вече има няколко разновидности. Rejuvenate e за дълбока хидратация и с подмладяващ ефект, благодарение на комплекс от Алое Вера, зелен чай, витамин А, витамин Е, витамин C.

Opulence e избелваща терапия, която бори пигментацията в дълбочина. Екстрактът от кора на мандарина в нея, разбива меланина на повърхността на кожата, така че тя да има по-светъл, бляскав и равномерен тен. А екстрактът от жълт лапад помага за изравняване на тена, премахване на тъмни кръгове и петна по кожата на лицето. Коренът на женско биле пък успокоява зачервяванията и работи за изравняване на тена. А мечото грозде освежава пигментираната кожа.

Терапията Clarity e за борба с акнето. Тук активните съставки са: витамин А, който премахва пъпки по кожата и защитава от свободните радикали; масло от чаено дърво, което успокоява и подобрява външния вид на раздразнената кожа; корен от джинджифил, който намалява зачервяванията на кожата и подобрява цвета на лицето и шията.

Африканската брезова кора „черпи” с колаген и стяга кожата

Атокселин е лифтинг терапия, която видимо изглажда фините и по-дълбоки бръчки, а Intraceuticals+Boosters е с подсилен ефект за „чистене” на бръчици. При нея се използва екстракт от африканска брезова кора, която повишава нивото на колагена в кожата и й придава по-стегнат вид. А екстрактът от растението какаду е може би най-мощният антиоксидант на планетата.

В тези терапии за мигновен блясък и подмладяване се добавят още: витамин С; Е; екстракт от бамя, който заличава видимите признаци на стареене; масло от семената на жожоба подходящо за мазна кожа; екстракт от маслини за суха кожа и за изглаждане на бръчки; зелен чай; лайка; Алое Вера. Всички природни съставки проникват дълбоко в дермата на кожата с помощта на наночастици и бързичко подмладяват жената за поредното важно събитие в живота й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X