Напишете дума/думи за търсене

Щерката на Том Круз не го покани на сватбата си

Щерката на Том Круз и Никол Кидман вдигна черна сватба в сциентоложки стил, от която прокуди родителите си.

Младоженците са щастливи
Младоженците са щастливи

Гримьорката Изабела Круз спретнала скромен откъм гости купон с едва неколцина приятели на двойката. Това обаче не й попречило да потроши за него десетки хиляди долари и да одруса здраво баща си, комуто била оказана честта да плати сметката. Изабела и Макс, които са гаджета едва от една година, поканили на тържеството само шаферите и кумовете, но пък компанията се веселила здраво. Г-н "Мисията невъзможна" не само платил солената сметка, но и по никакъв начин не показал огорчение и обида от това, че не е поканен. Оказва се, че щерката не искала медиен шум около сватбата си и затова забранила категорично на известните си родители да се появяват. За разлика от таткото обаче, майката на булката Никол Кидман е била дълбоко засегната от забраната да присъства, въпреки че не одобрявала сциентологията, по която са запалени както Том Круз, така и дъщеря му. Злите езици твърдят, че вярата на Том Круз е причина за развода му както с Никол, така и с Кейти Холмс.

Шаферките, преди да се "почернят"
Шаферките, преди да се "почернят"

На празненството, проведено в Лондон, 22-годишната булка е облечена в скромна дантелена рокля. Впечатление прави визията на шаферките, които веднага след кратката церемонията по вричането се преобличат. От нежни прасковени дрехи те се дегизират в черни погребални парцалки.
"Погледнете какъв срам. Не стига че не е поканила собствените си родители, ами и всичките й гости са облечени, все едно са на опело", написа под снимката разочарован фен на звездата от "Мулен Руж".

Том опропасти брака си с Кидман
Том опропасти брака си с Кидман

През годините Изабела Круз смени доста цветове на косата. Външният й вид е покъртителен в тийнейджърските й години и всички я смятат за дебелана, която не заслужава да е в звездното семейство. Според запознати Бела рязко отслабва, само и само да се докаже пред Том Круз и Никол Кидман. Тайната й сватба е поредното доказателство, че тя иска по необикновен начин да привлече вниманието на родителите си, а и на медиите. В Холивуд шушукат, че младата гримьорка по този начин напомня коя е.
През последните години около скандалите на Том с втората му и вече бивша съпруга Кейти Холмс изданията зад океана не спират да преследват общата им дъщеря Сури. Плод на раздора и последвалия развод отново е сциентологията. Кейти категорично отказа дъщеря й да приеме вярата на откачения си баща.

Десетина близки приятели са поканени на събитието
Десетина близки приятели са поканени на събитието

Черният цвят преобладава
Черният цвят преобладава

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X