Напишете дума/думи за търсене

Селена Гомес е пълна, защото е болна от лупус

За първи път американската певица и актриса Селена Гомес потвърди, че е болна от лупус, в последния брой на списание “Билборд”. Тя беше диагностицирана с автоимунното заболяване преди две години по време на едно от турнетата си. Тогава 23-годишната изпълнителка го прекрати. Дълго време тя беше извън медийното пространство, но въпреки това от време на време се появяваха нейни папарашки снимки. На тях ясно се виждаше, че иначе слабата певица е закръглила формите си. По същото време се появиха слухове, че певицата е в рехабилитационна клиника, за да лекува зависимост от алкохола. Оказа се обаче, че Гомес се е подложила на лечебен курс за заболяването си.

“Казаха ми, че имам лупус, затова трябваше да се подложа на лечение с химиотерапия. Това бе причината да се оттегля. Можех да получа удар”, разказва пред “Билборд” тя.

“Исках да се обадя и да изкрещя: “Вие, идиоти, нямате никаква представа. Та аз съм на химиотерапия” - обяснява тя по повод слуховете в жълтите медии и допълва: - Винаги съм се държала добре с хората, а те са толкова зли спрямо мен. Но аз се научих да се мотивирам от чуждата омраза”, допълва тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X