Напишете дума/думи за търсене

Григор Димитров не плаче

"Не съм плакал отдавна. Не мога да си спомня последния път, когато това се случи", призна Григор Димитров в студиото на Ани Цолова и Виктор Николаев.

Той каза, че не обича да отговаря на лични въпроси, но въпреки това открехна леко вратата по темата Мария Шарапова.

"Нямам лоши чувства към Мария Шарапова. Всеки си поема по неговия път. Всеки се нуждае от нещо свежо. Това беше времето и мястото за нас да се разделим".

На въпроса колко тежко изживява подобни ситуации, той заяви, че загубата на корта боли много повече от останалите неща. Тенисистът сподели, че една от загубите, които до ден днешен не може да забрави, е тази от Новак на „Уимбълдън”.

По повод недоволството в социалните мрежи относно отказа му да играе за Купа Дейвис, Гришо заяви: "Аз винаги играя за България. Това, че не играя на този турнир, е съвсем различна тема. Той не си съвпадна с програмата ми. Всеки може да съди. Какво дължа на България? Аз съм българин. Винаги подкрепям България, дори с някои от нещата, които мога да правя".

Той сподели, че винаги му е харесвало да се прибира в родината си, защото това го зарежда.

Относно това как преминава ежедневието му, той поясни, че всяка сутрин става в 7 часа, след което тича и тренира във фитнеса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X