Напишете дума/думи за търсене

501 рози за Преслава

Нов мъж се бори за сърцето на Преслава! На участие на певицата в столичната дискотека Folk & More Club Versai тя получи точно 501 рози от таен обожател, видя "България Днес".

Изпълнителката беше силно трогната от романтичната постъпка и едва стоеше на сцената от вълнение. Стотици посетители в препълнения нощен клуб в Студентски град станаха свидетели на невероятния жест. Розите не бяха подарени наведнъж, а човек от персонала на заведението се появяваше с голям букет след всяка нейна песен. И така, докато финалната бройка на розите достигна до 501!

Изпълнителката се раздаде на макс
Изпълнителката се раздаде на макс

Тайнственият мъж така и не доби публичност, като и самата изпълнителка не разбра кой иска да й привлече вниманието. Откакто сърцето на Преслава отново е свободно след раздялата й с младия бизнесмен Георги Станоев - Жоро Бирмата, желаещите да впечатлят изпълнителката са нараснали многократно. Самата фолкпевица признава, че не е готова да се впусне в нови авантюри, като предпочита да се радва на свободата си и да насочи енергията към кариерата си.

На участието си във Folk & More Club Versai тя се раздаде на максимум. Танцуваше на сцената, флиртуваше с почитателите си и направи поредния си запомнящ се купон както с актуалните си хитове, така и с песни от миналото. С ударна доза адреналин я зареди и жестът с розите, които са едни от любимите й цветя. Преди години бившият футболист на "Локомотив" (Пловдив) Юнес Бенжалюн я изненада на нейно участие с огромен букет с рози. През 2012 г. пък на изява на изпълнителката в бургаска дискотека получи отново букет от червени рози. Има и много други случаи, в които феновете на изпълнителката са показвали любовта си към изпълнителката, като й подаряват рози, които тя винаги е приемала с усмивка.

Служител на дискотеката й носеше розите
Служител на дискотеката й носеше розите

Вече съществуват множество предположения кой може да е тайният обожател, който е твърде вероятно в близкото бъдеще да се свърже с Преслава и да й признае, че той е човекът. Самата изпълнителка е изключително емоционална и дори най-малкият жест може да я развълнува.

През уикенда тя беше в Германия, където имаше отдавна запланувано участие. Именно предварително заявените й ангажименти у нас и в чужбина бяха причината тя да напусне риалити шоуто "ВИП брадър". След като те отминаха, съществува реална възможност тя отново да се върне в предаването, където блесна с балансирано поведение и избягваше скандалите. Почитателите й с вълнение очакват решението й, въпреки че не липсват и критици, според които тя е скучна и няма да допринесе с нищо за шоуто. Преслава е популярна в шоу средите като истински работохолик, който е готов да приема всякакви професионални предизвикателства, така че най-вероятно ще се завърне в къщата. Тя е готова дори да спи само по няколко часа в денонощието, но да бъде в центъра на купона.

Преслава и Бирмата вече не са заедно
Преслава и Бирмата вече не са заедно

Шеги и закачки с Луна

В дискотеката Преслава се пошегува с бившата си съквартирантка Луна. Изпълнителката представи парчето си "Лудата дойде" в нов вариант - "Луната дойде". "Лунчето е много готина и знам, че ще приеме шегата", заяви Преслава и накара посетителите на нощното заведение да избухнат в смях. Сред финалните акорди на вечерта беше и лиричната песен "Ако утре ме губиш", посветена на личната драма на Преслава покрай раздялата й с Бирмата, която вероятно още не може да преживее.

Луна
Луна

Певица №1 в попфолка не показа никакви признаци на умора и забавлява посетителите в дискотеката до малките часове на нощта. След участието си тя едва смогна да натовари всички рози в колата си, които наистина изглеждаха внушително.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X