Напишете дума/думи за търсене

Албена Денкова (без Максим?) танцува на лед в “Арена Армеец”

Албена Денкова се пързаля по време на шоуто “Парад на шампионите” СНИМКА: “ЖОКЕР МЕДИА”

До дни ще е ясно дали в шоуто ще участва и Максим Стависки

Албена Денкова ще танцува с кънки на лед за втори път в София, но този път може да е без партньора си Максим Стависки.

До дни ще стане ясно дали той ще участва, както и пълният списък с фигуристите, съобщиха организаторите от “Жокер медия”.

Шоуто, заради което ще заледят “Арена Армеец” през март, се казва “Парад на шампионите”. Спектакълът е на треньора Иля Авербух, който преди време направи популярния “Ледников период”. Денкова участва и в него.

Продуцентската компания на Авербух от 11 години организира ледени спектакли и е най-добрата в Русия.

Заедно с най-добрата ни състезателка по фигурно пързаляне на ледената сцена ще излязат и олимпийски, световни и европейски шампиони в спорта. Сред тях са Алексей Ягудин, Роман Костомаров, Татяна Тотмянина, Максим Маринин, Оксана Домнина, Максим Шабалин, Мария Петрова, Алексей Тихонов, Маргарита Дробязко, Повилас Ванагас, Елена Леонова, Андрей Хвалко и Владимир Беседин.

Заедно ще представят шоуто на 28 март от 20 ч. Билетите са между 60 и 120 лв.

За първи път Албена Денкова и Максим Стависки показаха шоуто си на лед през 2007 година, малко след като станаха за втори път световни шампиони на първенството в Токио. По време на изпълненията им в Зимния дворец в Студентски град свиреше Васко Василев, с когото са семейни приятели. За да ги гледат, у нас бяха дошли много руски звезди. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X