Напишете дума/думи за търсене

Какво крият звездите с фотошоп

Красотата вече не е въпрос на ген, а на компютърна обработка.

По-слаби крака, по-плътни устни, по-големи гърди и дори маникюр за дамите, които не са успели да минат през козметичния салон.


След 20-годишен опит в известни списания специалист разкрива пред xoVain какви промени му се е налагало да прави, когато е обработвал снимки на знаменитости за страниците на различни издания.

"Не можете да си представите какви абсурдни желания са ми отправяли и редакторите. "Направи тези крака още по-слаби!" Аз се чудя какво виждат те, при положение че тези жени вече са достатъчно слаби. Налагало ми се е да променям кадрите на модели на Victoria's Secret . А това са най-красивите жени на планета, за Бога!"


Сред най-честите корекции спадат нанасянето на грим, дабавянето на цвят на устните, удължаването на миглите и дори създаването на илюзията за по-големи очи. "Имало е случаи, когато съм оформял маникюр или съм правил прическа. Моделите вече не се притесняват за това, защото компютърният спец може да се погрижи за всичко. Даже да стопи 10-12 кг. Единствената звезда, която настоява да не използвам фотошоп, е Мери Джей Блайдж", завършва той.


Изводът? Не съдете за звездите по кориците на списанията.

Материалът е на вестник "Труд"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X