Напишете дума/думи за търсене

Ласкин режисира, Александра играе, Фънки свири и пее

Иван Ласкин дебютира като режисьор, а съпругата му Александра Сърчаджиева - като певица. Актрисата, която в момента е водеща на шоуто “ВИП Брадър”, няма да играе, а ще пее в първото му представление.

Постановката се казва “Кухненският асансьор” и е по пиесата на британския драматург Харолд Пинтър. Къде ще се играе, все още не е ясно. Екипът е започнал работа, която в момента е за кратко замразена заради тв ангажиментите на режисьора. Ласкин е коментатор във “ВИП Брадър” и е в студиото при Ники Кънчев по време на живите предавания.

Алекс Сърчаджиева позира в студиото, от което води дейли епизодите на “ВИП Брадър”.
Алекс Сърчаджиева позира в студиото, от което води дейли епизодите на “ВИП Брадър”.
В представлението той ще режисира актьорите Кирил Ефремов и Борислав Захариев, по-известен с прякора си Боби Турбото. Имало е идея Димитър Ковачев-Фънки, който е много близък приятел с Ласкин, да прави музиката към постановката, но това още не се знае със сигурност.

Иван Ласкин, който прави своя режисьорски дебют.
Иван Ласкин, който прави своя режисьорски дебют.
Междувременно Иван Ласкин се подготвя и за друго представление. На 11 ноември той ще играе в “Иванов” в Сатиричния театър в София от 19,30 ч. Режисьор е Стефан Спасов, а на сцената Ласкин си партнира със Светла Тодорова, Ивалин Димитров, Христофор Недков, Елена Азалова и други.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X