Напишете дума/думи за търсене

Вдовицата на Робин Уилямс: Той бе съкрушен преди да се самоубие (видео)

 Робин Уилямс смятал да мине неврологични изследвания през седмицата, предхождаща самоубийството му и вероятно му оставаха само три години живот, заяви вдовицата му, цитирана от Ройтерс.

В първото си интервю, откакто Робин Уилямс се обеси, Сюзън Уилямс разкрива, че актьорът бил съкрушен физически и психически в месеците преди смъртта си.

Робин Уилямс умря през август 2014 г. на 63-годишна възраст, след като три месеца по-рано бе диагностициран с болестта на Паркинсон.

"Той показа симптоми на объркване", каза вдовицата му в предаването "Добро утро Америка" на телевизия Ей Би Си.

"При аутопсията бе установено, че бе засегнат и от деменция с телца Леви, която предизвиква прогресивно намаляване на умствените способности. Ако имаше късмет, може би щеше да живее още три години. Това щяха да бъдат трудни години. След като през целия си живот се бореше с пристрастяването си към дрогата, той не употребяваше наркотици през последните 8 години преди смъртта си, но се завърна хроничната депресия, придружена от параноя", допълни тя.

Актьорът се притеснявал, че губи разсъдъка си и макар да полагал усилия това да не се случи, през последния месец преди смъртта му, по думите на вдовицата му, всичко било така, сякаш се е скъсал бент. "През последната седмица от живота му лекари планираха да го подложат на неврологични изследвания", отбеляза Сюзън Уилямс. "Той никога не е споменавал, че ще сложи край на дните си", каза още тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X