Напишете дума/думи за търсене

Необичайни употреби на четката за зъби за подобряване на външния вид

Ще излезе, че четката за зъби може да се окаже безценна, що се отнася до хубостта женска. Да се превърне в инструмент, без който не може не само устната ни хигиена, но и ежедневния ни ритуал по красота. Тя притежава хиляди функции, при това на някаква смешна цена.

За нанасяне на сух шампоан

Ако сте се успали, а косата ви е чудовищно мръсна, винаги може да разчитате на сухия шампоан. Благодарение на четката за зъби това може да направите с лекота, без да ви се налага да ръсите цялото количество в хола, асансьора, в колата, докато чакате на червено или където и да ви свари желанието за свежест и чистота.

За разделяне на миглите

Колкото и да внимаваме, понякога се случва да сложим прекалено много спирала върху миглите си. За да ги разделите, използвайте четка за зъби. Тя ще допринесе и за техния обем и плътност. Може да я използвате и да приведете в приказен вид и веждите.

За маникюра

Може да я използвате за почистване на пространството под ноктите, както и за ексфолиант на кожичките.

За красотата на устните

Искате да имате бебешко меки, чудни за целувки устни, нали? Тогава сваляйте от тях от време на време мъртвата тъкан с помощта на мека четка за зъби. Потопете я във вазелин и търкайте нежно с кръгообразни движения.

За да се срешете

Понякога косата ви има лоши дни, в които е толкова заплетена, че не може да прокарате и пръста си през нея. Четката за зъби ще ви помогне да разплетете положението. С нея може също да тупирате косата, ако ви се струва прекалено права. Напръскайте я с лак за коса, ако има някой и друг кичур, който не може да укротите.

След бръснене

Ако предпочитате бръснача за раздялата с нежеланото окосмение, то тогава знаете, че понякога има врастнали косъмчета. Сложете малко ексфолиант върху четката за зъби и нежно натъркайте проблемния участък.

За корекция на боядисана кожа

Не е особено красиво лицето, когато върху него има следи от по-тъмна боя за коса. За да поправите тази грешка, забъркайте смес от 1/2 ч.ч. лимонов сок, 1 ч.ч. вода и 1 с.л. сода бикарбонат. Третирайте засегнатия участък с четка за зъби.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X