Напишете дума/думи за търсене

Сребърни звънчета? Не, сребърни обувки

Иде Коледа, а тя не може да мине без фешън искрата на сребърното, златното, блестящото. Стилните сребърни обувки може с един щрих да нанесат най-решаващия удар на вашия празничен или ваканционен делничен тоалет.

Сребро на висок ток
Нито една жена със здрави коленни стави и Ахилесово сухожилие не би обърнала гръб на чифт сребърни обувки с висок ток. Те придават мигновено очарование на нощта. Заложете на класическия модел, необезпокояван от т-образни каишки около глезена.

Пантофки с каишки и кристали


Ако балните обувки на Пепеляшка бяха без токчета, най-вероятно щяха да изглеждат точно така. Идеално прилягащи към идеалния крак на една дама, която е на път да завладее сърцето на чаровния си принц. Пантофките с каишки и с кристали на подметката за разкош са подходящо допълнение към красива рокля до коляното. Биха си паснали идеално и с панталони до глезените в комбинация с блейзер.

Кецове от благороден метал

Не си падате много по елегантните дрехи. Вашето тяло и крака се чувстват най-комфортно в рамките на спортното. За вас дизайнерите на обувки предлагат кецове от сребро. Чудесни са за по-широк панталон с ластик на талията или дълга разкроена пола.

Глезени в сребро

Ако наистина искате краката ви да бъдат забелязани, тогава ги обуйте в промазани панталони по тялото и сребърни боти. Те вълшебно се допълват със силно клоширани поли в неонови цветове и дълги бохо рокли.

Класически балет

Не е нужно да се катерите на страшни обувни височини, за да бъдете забелязани сред тълпата. Понякога и балеринките с бляскави оттенъци ще направят това. Най-хубавото качество на този вид чепици е, че може да бъдат съчетани с мадамски рокли или със съвсем обикновени дънки и фланелки.

Блясък с брокат

Подчертайте женствеността си с чифт обувки на висок ток, покрит с блясъка на сребърния брокат. С тях със сигурност ще се чувствате като принцеса от приказките. Ако пък този вид ток не ви е удобен, винаги може да го смените с по-комфортните платформи.

С връзки и дебела подметка

Има дами, които обичат върху тях да има малко от модния свят на господата. Ако искате да придадете по-андрогенен вид на костюма си с три четвърти панталони, обуйте краката си със сребърни мокасини. Към любимата си ежедневна рокля може да прибавите малко грубоватост с обувки с дебела подметка и връзки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X