Напишете дума/думи за търсене

Тибетски капки подмладяват и лекуват 500 заболявания

През 1971 г сътрудници на ЮНЕСКО, посещават Тибет, където в развалините на древен манастир откриват глинени плочки с уникална рецепта за подмладяване. Това са тибетските капки. Освен императори, днес те лекуват и нас. Счита се, че избавят от над 500 заболявания.

Спектърът на помощ на тези вълшебни капки е много широк. Те лекуват простудни заболявания, храносмилателни, хронични и дори психически проблеми. Всеки, който е приемал тибетските капки се усеща по-жизнен, тонизиран, с по-добро настроение и сексуалност. Рецептите на тези императорски капки оказват благотворен ефект върху болни от диабет, а кръвната захар не само спада след приема по указаната схема, а трайно се регулира. Тези тинктури от билки лекуват всякакви ендокринни заболявания, особено свързаните със щитовидната жлеза като възли, Тиреоидит на Хашимото, хормонален дисбаланс. Доказано е, че капките имат благотворен ефект върху всички функции и системи в организма. „Те повлияват добре психиката, ендокринната система, както и имунната“, казва д-р Мария Папазова. Предпазват от инфекциозни заболявания, стенокардия, склероза, инсулт.

Рецепта за изчистване и подобряване обмяната на веществата

С тази рецепта, която предлага д-р Мария Папазова, атеросклеротичните плаки от съдовете изчезват постепенно. Кръвоносните съдове стават гъвкави и еластични. Кръвоснабдяването в целия организъм се възстановява, лимфодренажът също. Тези капки действат много добре на цялата сърдечносъдова система, намаляват високото кръвно налягане, регулират сърдечния ритъм. Подобряват състоянието на болни от диабет и на хора с бъбречни проблеми. Повлияват добре неразположения като световъртеж, нестабилна походка, шум в ушите, безсъние. Регулират имунната система.

В рецептата се включват по 100-120 г чесън (има противовъзпалително и противомикробно действие), лайка (има противовъзпалително действие), жълт кантарион (успокоява нервната система, има антимикробно, противовъзпалително действие), листа от диви ягоди (съдържат витамин С, помагат при сърдечни, храносмилателни, чернодробни проблеми и висока кръвна захар), пъпки от бреза (лекуват чернодробни заболявания, следродилна треска, остри ревматични състояния, възпаления, язвени процеси), безсмъртниче (помага при пясък и камъни в жлъчката, при възпаления в бъбреците, уринарни смущения). Всички билки и чесъна се накисват в 600 мл домашна ракия или спирт от 60 градуса и се затварят в буркан. Сместа се разклаща всеки ден от общо 10 и се съхранява на тъмно и хладно място. След това течността се прецежда през марля като билките се изцеждат добре и се получава билковата тинктура. Капките се съхраняват в хладилник, докато се изпият.

Начин на приемане на капките

През първия ден се пие 1 капка от тинктурата в малко вода 15 мин преди закуска, на обед се вземат 2 капки и на вечеря 3. Капките постепенно се увеличават с една на прием като на 5 ден вечерта се приемат 15, след това намаляват с по една до 10 ден вечерта, когато се пие само 1. От 11 ден се вземат по 15 капки, 3 пъти на ден до свършване на количеството. И настъпва сериозно прочистване и оздравяване на целия организъм. А и леко се отслабва. Добре е този лечебен курс да се прави 2 пъти в годината.

Знаете ли, че...

Над 2500 рецепти за лечение с тибетски капки са описани в книгата „Императорската лечебница“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X