Напишете дума/думи за търсене

Луис Хамилтън, бившият на Никол Шерцингер: Сега нямам личен живот

Световният шампион във Формула 1 Луис Хамилтън явно още не може да преживее разделята си с Никол Шерцингер, която отскоро има връзка с Григор Димитров. Певицата и нашият тенисист се целунаха пред всички наскоро в Австралия.

“Мога да кажа, че в момента нямам личен живот. Усещането е, че съм изпразнен от всякакви чувства. Това е първата година от много отдавна, когато съм съм без близък човек наоколо”, сподели Хамилтън.

Британският пилот на “Мерцедес” призна, че в паузата преди новия сезон във Формула 1 опитва да разпуска по всякакъв начин. Той си запълва времето със скуош, тенис, каране на джет ски, електронни игри, като във всичко се опитва да побеждава.

“Имам нужда да отделя малко време за себе си и да намаля скоростта. По шосетата карам съвсем нормално. Когато цяла година се движиш с 300 км в час, имаш нужда от почивка. Нашите състезания са като “Междузведни войни”. В един момент достигаш скоростта на светлината. Иначе си мечтая да отида на Марс. Да взема с мен красиво момиче и живеем като семейство там”, призна шампионът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X