Напишете дума/думи за търсене

Обича ме, не ме обича? Как да разберем

Ритуалът „Тетрадката” е лесно изпълним, но безотказен. Трябват ви бутилка вино, няколко свещи, много секси рокля и свободен терен само за вас двамата. Поканата за вечеря, приготвена в домашни условия, винаги е добре дошла за „прегладнелия” за вас мъж. Докато той предусеща върху небцето си вкуса на плътта ви, вие му спретнете тест обиколката с филма.

В One Tree Hill – един от сериалите, намерили място в телевизионната библия на Америка, имаше сцена, която показва нагледно как се случва това. Младеж отива на гости на девойка, чието име дори не е запомнил правилно. Това, разбира се, не му пречи да си е направил интимните планове без кръчмар. Момичето предлага да гледат лентата, а пишман любовникът се съгласява само и само най-накрая да получи това, за което е дошъл. На финалните надписи ролите вече са сменени. Тя го кани в спалнята за малко екшън, а той с вперени в екрана очи повтаря: „Колко много любов, колко много любов”, желаейки просто да се гушкат. Не че малко по-късно благодарение на приятелите си не разбра, че е изигран, но тази двойка успя да прокопса няколко тв сезона.

Така че, дами, ако все не можете да изкопчите изконното „Обичам те” от мъжа, когото вече няколко седмици заливате с емоциите си, приложете му хватката с „Тетрадката”. Със сигурност този филм е чудесен лакмус за усещанията, които върлуват в него. Независимо дали след края му ще правите сладка любов, придружена от дългоочаквано обяснение, или до ушите ви ще стигне мачовски коментар от сорта на: „Какви са тия захаросаности?”, ще получите лелеяния от вас отговор на въпроса: „Обича ме, не ме обича”.

*Нов глагол в английския, идващ от notebook (тетрадка). Измислен в чест на филма „Тетрадката” от 2004-а, който промени любовния ландшафт. В свободен превод означава „да му приложим хватката с „Тетрадката”.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X