Напишете дума/думи за търсене

83-годишната Йоко Оно: Не съм виновна за разпадането на "Бийтълс"

Джон Ленън и Йоко Оно

Вдовицата на Джон Ленън, Йоко Оно, отново отговори на въпрос, който често й задават. Не, не тя е разделила "Бийтълс", отговори 83-годишната Йоко в интервю за списание "US Weekly" за новини от шоубизнеса. В статия, озаглавена: "25 неща, които не знаете за мен", цитирана от БГНЕС, на въпрос 24, тя отговаря: "Нямам нищо общо с разпадането на "Бийтълс". И мисля, че Пол Маккартни е по-скоро симпатичен тип".

Причините, довели групата от Ливърпул до решението да се раздели, много пъти са били поле за полемика между фенове и историци. Някои смятат и досега, че постоянното присъствие на Йоко Оно в звукозаписното студио е засилило напрежението между четиримата членове на групата.

Джон Ленън и Йоко Оно се срещат през 1966 г. и след това стават любовници и артистични партньори. В интервюто тя разкрива още любопитни подробности около себе си, например, че не е близвала алкохол от 50-те години и че ако трябва да се прероди в някакво животно, би избрала врабче. Миналата седмица Йоко Оно пусна албум с ремиксове, озаглавен "Yes, I'm a Witch Too" /"Да, аз съм и вещица също"/. За подготовката му са й помогнали Моби и синът й Шон Ленън.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X