Напишете дума/думи за търсене

Този сезон талията ни ще бъде на показ

Малко са жените, които харесват всяка част от тялото си безкомпромисно. Все нещо ни убягва, за да изглеждаме като моделите на Victoria's Secret. Ако сте от дамите, които природата не е надарила с изящното кръстче на Пепеляшка, което предизвика такава полемика напоследък в киносайтовете, не бързайте да унивате. Няма нужда да отслабвате драстично, за да заблудите и вашите, и очите на другите. Трябват ви само подходящи дрехи.

Блокирайте с цвят

Наясно сме, че черното е цветът, който вталява. Но вместо да купувате пола или рокля, решена само в този цвят, по-добре заложете на черно-бялата комбинация. Изберете плат, чиято външна част е в по-тъмния колорит, а по средата поканете друга багра от палитрата. Не е задължително да е бяла, ако не ви харесва препратката към шаха. Двуцветието веднага ще размие усещането за обем в областта на корема. Опитайте.

Високоразположен колан

Най-тънката част от вашата талия се намира веднага под бюста ви. Ако искате да подчертаете силуета си именно в тази област, то тогава разположете тънък колан точно там. Това ще създаде илюзия, че талията е доста по-прибрана, отколкото са действителните й генетични параметри.

Дрехи по мярка

Един от най-големите проблеми, свързани с дрехите, които жените имат, са сутиените. Ако са от по-квалитетна марка, нищо чудно да ви служат безропотно и десетилетие, но това не е е добре нито за бюста, нито за кожата около него. Колкото са по-повдигнати гърдите, толкова по-голяма става илюзията за издължена талия. Не е излишно и да заложите на дънки и поли, които са ви тотално по мярка, защото ако са прекалено стегнати, горната част на тялото ви ще заприлича на Мишелин, а ако са прекалено широки, ще изглеждате прекалено разпуснати.

Вертикални райета

Ако обичате райета, тогава заложете на вертикалния вариант. Те със сигурност ще ви направят да изглеждате по-високи и с по-издължен силует. Ако се премените в хоризонтални, със сигурност и вие, и останалите ще видят в огледало един доста по-плътен кръст.

Високи токчета

Обувките на ток правят чудеса за нашата осанка и ни карат да се чувстваме още по-секси. Да не говорим, че те помагат за това да изглеждаме и по-слаби. Ако не ви пречи да прекарате цял ден на токчета, тогава поканете като акомпанимент на тоалета си такъв тип чепици.

Панталони с висока талия

Поканете в гардероба си панталони или поли с висока талия. От онези, които бяха модерни през 80-те. Това ще даде на краката ви няколко допълнителни сантиметра дължина и ще издължи кръста ви. Друг е въпросът обаче с дупето ви. Ако е закръглено, има опасност да изпъкне още повече.

Стягащо бельо

винаги може да разчитате на производителите на бельо да ви помогнат я за повдигане на гърди, на задник или за прибиране на корем. Купете си стягащо бельо, което хем ще прибере тлъстинките около стомаха ви, хем ще ви сдобие с изящна талия. Не се притеснявайте, че ще си личат под дрехите. Те са направени от щадящи за суетата ви почти невидими материали.

Фокусирайте се върху деколтето

Ако сте уверени в горната част на тялото си и нямате нищо против да я подчертавате, тогава изместете фокуса от талията си към деколтето. Покажете малко бюст за сметка на неособено грациозната ви талия. Най-добрият начин да отместите очите от зони, които ви притесняват, е да ги концентрирате върху част на тялото, с която се гордеете.

Пола тип молив

Този вид пола подчертава стегнатите ви бедра, което автоматично означава, че те ще бъдат в центъра на вниманието. Ако пък имате някое и друго излишно килце в областта на корема, изберете къса туника с харбали, която да пада елегантно върху полата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X