Напишете дума/думи за търсене

Специалистите намериха формулата срещу пърхот

Който е имал нещастието да се сдобие с пърхот, знае че премахването му е изпитание за нервите и портмонето. Не че не ни предлагат решения. Напротив – те са толкова много. Рекламите ни заливат с обещания, аптеките и щандовете с козметика са пълни с продукти, които гарантират спасение.

Някои продукти срещу пърхот наистина печелят временно битката с него. Но радостта е кратка. Само след няколко измивания временното подобрение изчезва и пърхотът отново господства в главата ни. Защото се борим с последствията, а не с първопричината за появата му.

Главният виновник за появата на кожни раздразнения и възпаления като пърхот и себореен дерматит, разноцветен лишей, повърхностни гъбични инфекции и дори миризливи крака е гъбичката Malassezia globosa. За да се постигне траен успех при лечението им трябва да се елиминира причината за заболяването, т.е. въпросната гъбичка и така окончателно да се спре болестния процес.

Проблемът е в това , че Malassezia globosa се приспособява много бързо към препаратите, с които се опитват да я унищожат. И след кратко стъписване продължава безпроблемно да се размножава по скалпа ни.

Специалистите най-после намериха формула от съставки, на която Malassezia globosa не може да реагира с обичайното си пренебрежение. Клинични проучвания и опитът в практиката показаха, че гъбичката няма шанс пред ДжинДжира Цинк Пиритион.

ДжинДжира Цинк Пиритион е специална спрей-емулсия, която има най-силно изразен антимикотичен ефект срещу гъбичката Malassezia globosa. Той не само спира размножаването й и изчиства кожата, но я унищожава окончателно. Гъбичка Malassezia няма резистентност към него. Този продукт от козметичната серия ДжинДжира действа антимикотично, противовъзпалително, кератолитично, имуномодулиращо, хидратантно и емолиентно. Препаратът е удобен за третиране на гладка кожа, гънки и скалп. Облекчава сърбежа, намалява излющването и изчиства кожата. Може да се прилага до 6 пъти дневно, на тънък слой. Има бърз ефект, напълно безопасен, без мирис и цвят, не омазнява, няма нежелани ефекти. Поради това, за разлика от шампоаните, които с държат същата съставка, ДжинДжира Цинк Пиритион не се измива след минути, а безпроблемно се оставя да действа продължително време и ефектът е категоричен.

Прилаган всяка вечер до изчистване и 2-3 пъти седмично за поддържане, ДжинДжира Цинк Пиритион ще заличи не само пърхота, но дори и спомена за него.

GinGira® е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация със специалист се обърнете към:

Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. „Цар Симеон” 52,

тел. +359 2 983 6203.

е-mail: [email protected], www.gingira.bg.

Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

X