Напишете дума/думи за търсене

Р.Л.: Родителите ни изгониха, но любовта е по-силна от всичко

Скъпа редакция,

С моя приятел минаваме през тежък период. Родителите ни не са съгласни с нашата връзка, защото той е доста по-малък от мен. Нито неговите, нито моите родители са щастливи от това. На него му спряха парите и се държат непоносимо зле с него, а моите родители ме прогониха от дома ми, който всъщност е техен. Живеех сама в него с приятеля си, но един ден се върнахме вкъщи, и ключалката на бравата беше сменена. Такова разочарование не съм преживявала никога. Дори в училище, където децата ми се подиграваха, че имам лоши, криви зъби, това не ме е ранявало така, както ме рани реакцията на нашите. Мислех, че ако един родител обича детето си, може да го разбере за всичко. Наскоро дори гледах интервю с едно момиче, което всъщност се е родило момче, но е сменило пола си. Майка му го е подкрепяла през цялото време. Била е до него, а после до нея... Моята майка се отказа от мен, защото обичам. Това не го побира моят ум. Ако имам деца, никога няма да се държа по този начин с тях. Преди всичко ще знаят, че ги подкрепям.

Освен това нашите родители не разбраха, че като ни изолираха от живота си, всъщност ни направиха още по-сплотени. Обичаме се повече отвсякога. Трудно ни е с парите. Живеем при приятели, но скоро трябва да се изнесем. Той още ходи на училище, а аз съм с много малка учителска заплата. Не можем да си позволим жилище под наем. Решени сме, че ако се налага, ще спим под мостовете, но няма да се делим. Любовта ни е по-силна от това, което се случва. И е още по-силна заради омразата на околните.

Любимият ми сигурно ще трябва да напусне училище и да намери работа. Искаме да имаме деца. Час по-скоро, защото аз няма да мога след няколко години да раждам. Да, ще ни бъде адски трудно. Обществото също няма да ни приема винаги. Тази любов изглежда изродска за някои хора. Но пак казвам, това ни кара да сме още по-обичащи се и държащи се един за друг.

Пожелайте ни късмет. Иска ми се да вярвам, че любовта наистина е по-силна от всичко. Иска ми се да вярвам, че няма пречки за нея. Вярвайте го и вие и бъдете с този, когото обичате!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X