Напишете дума/думи за търсене

Бъди елегантната жена. Бъди най-добрият атлет. Бъди най-добрата версия на себе си. С Vital Concept

В последните години, българският пазар бе залят от някои разпознаваеми и някои не толкова известни марки хранителни добавки. Всички те - с всевъзможни действия и невъзможни обещания. Това масово навлизане на некачествено и евтино производство зароди мнение в голяма част от българите, че хранителните добавки са “чиста проба химия” и по-скоро вредят, отколкото да помагат.

Европейската практика обаче показва друго. Отдавна натуралните хранителни добавки са станали част от ежедневието на успешните и здрави хора. Европейците знаят, че не е необходимо да се стига до проблемите със здравето, психиката или настроението. Знаят, че не е задължително да се стига до лекарства, когато добрата грижа за тялото и духа може да предотврати приема им.

Затова и българският пазар вече си има нови хранителни добавки, произведени в страната с едно от най-високите изисквания към качеството - Германия. Името им е Vital Concept. Те са натурални продукти, които подобряват значително жизнените способности на човешкото тяло и са отлично допълнение към ежедневното ни здравословно хранене.

Портфолито от натурални добавки на Vital Concept съдържа продукти за различни нужди. От ефективно отслабване и горене на мазнини, през основни пробиотици до силни имуностимулатори, които са перфектни за превантивна защита и избягване на приема на вредни лекарства. Продуктите разполагат със сертификат GMP, гарантиращ качеството на производството и не съдържат GMO, глутен и лактоза.

В портфолиото на компанията личат продукти като FOREVER, който съдържа 15 от най-важните био съставки за човешкия организъм и CURCUMA, който е 100% био екстракт от чудотворната подправка куркума.

Vital Concept е иновативен бранд, разработен в преследване на рецептата за по-добър и балансиран живот във всичките му сфери. Резултатите на този процес се появяват на международния пазар под визията на един уникален бранд, зад който стои цялостна концепция относно грижата за собственото ни здраве.

Запознай се с нея като посетиш www.vitalconcept.com и следиш новите здравословни допълнения към блога на компанията www.vitalconcept.com/blog

X