Напишете дума/думи за търсене

Пловдивчаните, чиято любовна история трогна Енрике Иглесиас

Запознайте се с романтичната история на Иван и Нели, които станаха известни в цяла България след концерта на испанския изпълнител Енрике Иглесиас в столичната зала „Арена Армеец”.

По време на снощното шоу мъж с огромен плакат бе поканен на сцената. Веднага щом получи микрофон, той помоли изпълнителя да му помогне да предложи брак на приятелката си. На сцената се качи и приятелката му Нели, след което последва романтичното предложение пред близо 15 000 души в залата, а дамата не успя да каже друго освен „Да“.

Иван и Нели са заедно от четири години. Искрата между двамата пламнала, след като Нели забелязала бъдещия си годеник да кара колело на площад Съединение. Намерили са се в социалната мрежа, а първата целувка дошла след случайна среща на морето.

Ето и историята на двамата влюбени, разказана от фейсбук страницата Humans of Plovdiv.

"Преди 4 години го видях за първи път - караше колело на площад "Съединение". Всеки ден минавах оттам след училище и винаги го забелязвах. Добавих го във Facebook и започнахме да си пишем", разказва Нели.

"Един ден я видях и на живо - беше седнала на възможно най-далечната пейка на площада. Разпознах я и отидох да я поздравя. Така се запознахме лично. Същото лято съвсем случайно се засякохме в Слънчев бряг", казва Иван.

"Там бяха първата ни среща и първата ни целувка. Оттогава сме заедно. През годините е имало периоди, през които връзката ни е буксувала, но винаги сме вярвали, че ще успеем да продължим заедно стига да искаме. Винаги сме намирали начин!", добавя момичето.

Що се отнася до най-ценните подаръци, които са си правили един на друг, Иван казва, че Нели му дава уважение и усмивки и това му е достатъчно, за да се мотивира да й дава обратно.

"Иван е изключително благороден. Дори понякога прекалено добър.", споделя Нели.

"Нели никога не се представя за нещо, което не е. Тя ме допълва, понеже мисли различно от мен и страшно много ме предизвиква", казва от своя страна влюбеният Иван.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X