Напишете дума/думи за търсене

Коя е най-красивата принцеса на света? (галерия)

Приказката за Снежанка и мантрата на мащехата й пред огледалото винаги ще са актуални. "Огледалце, огледалце, кажи коя е най-прекрасната сред нас?", биха попитали и истинските принцеси, които стъпват аристократично в различните географски ширини. Коя е най-снажна и най-феерична сред кралските особи на света?

Катрин

Булката на принц Уилям омая целия свят не само в сватбения си ден, но и като Дукесата на Кеймбридж. Стилна, красива и влюбена, бившата госпожица Мидълтън невинаги е била тотално подвластна на емоцията си към блондинския си съпруг. През април 2007 г. двамата се разделят, защото според Кейт “Уилям не бил достатъчно навътре във връзката им”. Няколко месеца по-късно любовта им отново

се връща в правия път. Кулминацията на отношенията им взе връх преди няколко години на балкона на Бъкингамския дворец, където родителите на две деца размениха първите си официални брачни целувки.

Росарио

Когато Росарио Надал и Фустер-Пуигдорфила била малка, майка й казала: “Ще направя от теб принцеса.” Речено–сторено. Княз Кирил Преславски и Росарио се срещат преди малко повече от 20 години на Балеарските острови. Макар да не живеят заедно от четири години, тя все още по презумция се нарича снаха на Симеон Сакскобургготски. Тя е дългогодишна муза на модния дизайнер Валентино и близка приятелка на Хю Грант и Гуинет Полтроу. Майка е на три деца

– Мафалда, Олимпия и Тасило, и често може да бъде видяна на първите редове на световни фешън ревюта.

Летисия

Преди да стане съпруга на испанския принц Фелипе и кралица на Испания, Летиция работи като журналист в секцията на CNN в родината си и е брачна половинка на гимназиален учител. През септември 2001 г. тя предава на живо от Граунд Зиро – мястото, където преди се извисяваха кулите на терористично срутения Световен търговски център. През 2004 г. се омъжва за аристокра-

тичния си мъж, от когото има две дъщери.

Шарлот

Шарлот Казираги е сочена от мнозина лайфстайл разбирачи за най-красивата ари-

стократична особа в света. Дъщерята на принцеса Каролина Монакска е наследила прекрасния си външен вид от своята баба – холивудската легенда Грейс Кели. Шарлот не обича прекалената медийна показност и всячески се опитва да минава под вестникарския радар. Въпреки това често е фотографирана на модни ревюта, изложби и конни състезания. Брюнетката е състезател по паркур, а нейните спортни екипи са специално дизайнирани от Фрида Джанини – творчески директор на “Гучи”.

Виктория

Принцеса Виктория, престолонаследницата на Швеция, е омъжена за човек от народа. През 2002 година кралската особа се влюбва в персоналния си фитнес треньор Даниъл Уестлинг. Тази връзка предизвиква големи полемики в родните й медии. Виктория слага край на спекулациите, след като през 2005 г. дава интервю за японски вестник, в което заявява, че за нея е важно да се омъжи за мъж, когото обича, без значение от неговото потекло. В края на 90-те години брюнетката

страда от анорексия, за която говори открито в книгата си “Виктория, Виктория”.

Маделин

Маделин – сестрата на принцеса Виктория Шведска, е най-малкото дете на крал Карл XVI Густаф и кралица Силвия. Блондинката е една от най-запалените особи със синя кръв по конните спортове. Собственик е на няколко коня и се състезава понякога под името Анна Свенсон. Обожава да кара ски и да посещава театрални постановки, изложби и танцови събития.

Шарлийн

Съпругата на принца на Монако Албер е южноафриканска плувкиня. Запознава се с бъдещия монарх на княжеството през 2000 г., но се припознават интимно чак шест години по-късно. За да се подготви за бъдещата си роля на принцеса, Шарлийн Уитсток научава френски език и монегаски – типичен диалект, който се говори в Монако и в италианската област Лигурия.

Татяна

Татяна Блатник - потомката на руски евреи, родена във Венецуела и отгледана в Швейцария. Преди да стане принцеса на Гърция и Дания, работи като организатор на събитията на модната дизайнерка Даян фон Фюрстенберг. Красивата блондинка се сдобива със знатната титла, след като се омъжва за принц Николаос – сина на гръцките крал и кралица Константин II и Ан-Мари.

Беатрис

Най-голямата дъщеря на принц Андрю и дукесата на Йорк Сара и една от внучките на кралица Елизабет II обича да се занимава с благотворителни каузи.Посещава заразени децича с ХИВ-вируса в Русия, подкрепя британския фонд Teenage Cancer, събиращ средства за борба с рака сред тийнейджърите. Поддръжник е на Springboard for Children – литературен проект в началните училища за деца с увреждания.Тя е първият член на кралското семейство, който се появява в художествен филм. Има малка роля в лентата “Младата Виктория”, в който се разказва за живота на пра-пра-пра-прабаба й Виктория.

Мери

Австралийката Мери Доналдсън се запознава с престолонаследника на Дания Фредерик в пъб в Сидни по време на Олимпийските игри през 2000 г. Тяхната любовна история е описана от австралийските и европейските медии като съвременна приказка между принц и “бедното” обикновено момиче. В началото на връзката им от разстояние двамата си разменят имейли, писма и прекарват дълго време в телефонни разговори, а принц Фредерик няколко пъти прави инкогнито визити в родината й. След като Мери се премества в Париж, където преподава английски, влюбеният благородник започва да става все по-смел в публичните си изяви с възлюбената си. Двамата се женят през 2004 г. и имат четирима наследници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X