Напишете дума/думи за търсене

Нейно величество Бялата рокля

Лятото е сезонът на морския пясък, на силното слънце, на пресните плодове, красивия тен и белите рокли. Кой казва, че само малката черна рокля е подходяща за височайши ритуали и аристократични маниери.

С дълбоко изрязан гръб
Притежавате красив гръб? Сега е моментът да го покажете. Заложете на рокля с В-образна и дълбоко изрязана задна част. Тялото ви е достатъчно притегателен аксесоар, но винаги може да го допълните с широки метални гривни или дълги обеци.

С вдигната талия
След седмици сте булка, а още не сте решили с каква рокля искате да бъдете на големия ден. Бяла рокля, прикриваща коленете, с вдигната талия и дълги дантелени ръкави ще ви позволи хем да спазите етикета, хем да покажете различните си предпочитания за дължина.

С плетени детайли
Ако харесвате плетените детайли, бялата рокля е чудесен носител на тези елементи. Няма да сгрешите, ако изберете дълбоко деколте, стигащо до полуразкрития корем.

Дантела без презрамки
Каква приказва романтична героиня може да сте в къса дантелена рокля с корсет, обсипана с нежна дантела. Перлите са задължителни, особено ако сте на брега на морето. Любовта също.

С къси ръкави
Съгласете се, че рипсената материя винаги придава допълнителна нотка важност на някои от дрехите. Покажете хубостта на краката си с рокля камбана до коляното и къси ръкави. Изберете чанта или друг аксесоар с активен цвят.

На една кука
Използвайте сръчността си и изплетете собственоръчно своята одежда за плажа. Рокля тип туника на една кука, придружена с тънко коланче, и носена със смъкнато рамо е ансамбъл, с който не ще сбъркате. А за разкош, сложете в косите живи цветя или диадема с декоративни китки.

С паднали ефирни ръкави
Изберете лекотата на шифона за този модел. Ръкавите нека да са свободни, паднали и да се събират в линията на талията. Полата направете двупластова. Бижутата може да са в контрастни цветове или сливащите се с колорита на роклята.

С макраме маншети
Ако сте се спрели на изчистена кройка, но искате да избегнете ефекта на нощницата, изберете рокля, чиито маншети и подгъв ала макраме. Подходящи обувки за тази дреха са кецовете или балеринките.

Асиметрична
Колебаете се в дължината? Тогава заложете на двойствеността на сантиметрите. Представете си колко ефектна ще е рокля с къса дължина отпред и подобие на шлейф отзад. Не забравяйте големите слънчеви очила с тъмни стъкла, обувките на висок ток и ръчната дамска чанта в подходящ летен цвят.

С отворени ръкави
Представете си колко изящни ще сте в рокля с отворени ръкави и дължина до средата на коляното. Оставете я широка в талията, за да обгръща свободно бедрата ви. Бижутата нека са дълги и метални.

X