Напишете дума/думи за търсене

Лято в модерен гащеризон

Със сигурност гащеризоните не са най-добрата дреха, ако трябва по-често да посещаваме тоалетната, но пък са елегантна, удобна и чаровна.

Точките винаги са на мода
Няма как да сбъркаме с този десен. Подсилете закачливостта му и с деколте тип „ела, прегърни ме“. На краката задължително трябва да кокетничат равни сандали с имитация на скъпоценни камъни.

С цветя и 3/4 ръкав
Топлите дни са в унисон с пълните с цветя градини, които нерядко успяват да се пренесат върху десените на одеждите ни. Гащеризон с китки, решен с ? ръкави, винаги е попадение в гардероба.

Без презрамки и в пастел
Ако морето е все още далеч за вас, а не искате да има разлика в горната част на деколтето ви, тогава заложете на модел без презрамки. Няма да сбъркате, ако изберете гащеризон в пастелен колорит. Допълнете го с чанта в подобен нюанс и светли, но едри бижута.

С колан
Винаги може да подчертаете талията си с колан в различен цвят от основата на гащеризона ви. Ако пък изберете такъв с интересни елементи върху ръкавите и допълните тоалета си с широкопола шапка, спокойно може да минете за модната кралица на улицата.

Добрият стар деним
Не може да говорим за такава дреха, и да оставим денима настрана. Допълнете го с летни боти, кецове, небрежни бижута и чанта през рамото.

Геометрично на квадрат
Поканете математиката върху себе си, избирайки гащеризон на квадрати или друга форма от тази област на точната наука. Заложете на сандали с ток и тънки каишки. За акцент изберете голяма чанта и бижута в еднакъв нюанс с материята.

С блуза под него
Небрежният гащеризон може да се превърне в миг в по-сериозна дреха, ако прибавим към него риза с жабо или голяма яка. За още по-голям ефект изберете обувки в активен цвят и свръхголяма чанта.

Шарено и с настроение
Лятото предизвиква цветовете на разходка. Шарен гащеризон, акомпаниран от цветно сако, винаги е добро начало както на деня, така и на вечерта.

С пискюли и копчета
Ако си падате по романтичностите в дрехите, то тогава модел с облечени копчета и пискюли на колана са тъкмо за вас. Оставете предпазливостта за цвета на обувките, но изберете бижута в колорита на гащеризона. Колкото по-големи, толкова по-вдъхновяващи.

С изрязан гръб
Защо за криете красивия си гръб? Покажете го на слънце. Може да привлечете още повече погледите към него, пристягайки талията си с тънък колан.

С бархетна риза
На гащеризона му прилята всичко, в това число и бархетната риза. Хем акцент, хем топлина в по-прохладните летни вечери. Небрежните бижута, велурената торба и големите очила са задължителна компания за тази комбинация.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X