Напишете дума/думи за търсене

Какво казват емотиконките за сексуалния ни живот

Тези симпатични малки картинки, които използваме често, за да визуализираме съобщенията си, независимо дали са във Facebook, изпратени по Viber или чрез обикновен sms.

В повечето случаи са безобидни, но има моменти, в които чатът се превръща в арена на разгонени анимации.

Според проучване на международния сайт за запознанства Match.com хората, които използват емотиконки са по-привлечени от секса, отколкото тези, които са по-пестеливи в употребата им.
Освен това ползвателите на емотиконките мислят и практикуват размяна на ласки доста по-често от юзърите, които са привърженици на кроткия безобиден стар sms без никакви рисувателни украси по него.

13 процента от жените, които твърдят, че никога не са използвали емотиконки, са правили секс веднъж на два месеца. Докато 46 процента от дамите, които ги ползват в комуникацията си, са имали физически контакт поне два пъти в месеца.
Оказва се, че господата са по-активни в ползването им като инструмент за съблазняване. 64% от тях разчитат на емотиконките, за да се снабдят с интимна партньорка за вечерта.

Разбира се, някои от иконките са с едни гърди пред други. Най-предпочитана сред мацките е тази, която изобразява намигащо човече. Следва я усмихнатото лице и целувката. На мъжете най им допада целувката и иконката с две сърца вместо очи.
Какво означават някои комбинации

Искаш ли да правим секс, а после да вечеряме?

Искаш ли да се целуваме дълго и бавно?

Искаш ли да се натискаме?

Господинът отправя директна покана за ръчна любов с кулминационен елемент.

Искаш ли да се поцелуваме малко в тоалетната на самолета на височина от няколко хиляди километра?

Изпращачът на това съобщение държи на хигиената и има взривоопасни наклонности. Двамата под душа е равно на пожар.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X