Напишете дума/думи за търсене

Къшън фон дьо тен и маска за нокти – новите жрици на красотата

Когато става дума за козметика и грим, всеки човек има своите топпродукти, но винаги новите и нестандартните привличат вниманието. Представяме ви някои идейни продукти, които ни впечатлиха.

Къшън фон дьо тен

Тенденцията на къшъните тръгва от Азия, но вече е много модерна и в САЩ и Европа. Това са ново поколение основи за грим, които придават на лицето равен и озарен тен. Огромно предимство е, че оставят невероятно усещане за свежест и лекота – сякаш не носите никакъв продукт върху кожата си.

Руж и червило в едно

Някои дами обичат да използват десетки продукти за гримиране, а други предпочитат комбинираните. Точно за тях са вариантите, които съчетават в едно руж и червило. Това са продукти с формула, позволяваща нанасяне и на устата, и на скулите, а нюансите са така подбрани, че да са подходящи и за червило, и за руж.

Демакиаж под душа

Вече се лансират продукти за отстраняване на грим, които се ползват дори под душа. С кремообразна текстура са, нанасят се бързо и лесно – само се масажират на лицето и след това се изплакват с вода. Производителите обещават, че премахват грима за секунди, но все пак има значение дали сте с ежедневен лек грим или с тежък вечерен.

Маска за нокти

Много от нас си правят домашни маски за нокти със зехтин или лимонов сок, но още по-лесно е да ползваме готови продукти. Вече се предлагат варианти, които се нанасят като лак вечер преди лягане, а сутрин продуктът просто се измива с топла вода. Препоръчва се процедурата да се прави веднъж седмично.

Олио за устни

То стана хит още миналата година и макар че според мнозина тази пролет ще се носят много по-леки текстури и червила, много дами разкриват, че са се влюбили в този тип продукти и с удоволствие ще ги ползват и този сезон, защото съчетават омекотяващия и подхранващ ефект на олио и изтънчен цвят, за да направят устните по-женствени от всякога.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X