Напишете дума/думи за търсене

Незаменими козметични помощници преди среща

Според френско изследване 54% от жените имат специален ритуал за красота преди първа среща. При някои той продължава дори часове и включва посещение при козметик, фризьор и маникюрист. Ако обаче нямате нито време, нито средства чак за такива спа дни, поне се доверете на няколко сигурно помощника.

Гланц за устни

Червеното червило не е клише за първа среща, а е класика. Нищо не казва по-добре, че сте уверена, секси и готова за забавления като ярко червени устни. Но все пак, ако не желаете да сте толкова директна или ако обичате по-убити тонове, подчертайте устните по по-дискретен начин. Дори и да използвате само гланц, не пренебрегвайте точно тази част от лицето.

Спирала

Дори и да не носите силен грим или да сте противничка на това да отидете на среща с макиаж като за представление, не пропускайте поне да подчертаете очите си. Малко спирала ще придаде красота на погледа ви и в същото време с нея ще запазите свежия и естествен вид, който би се загубил от един опушен грим например.

Топ лак

Колкото и да говорят мъжете, че не забелязват маникюра на дамите, всъщност това не е точно така. Да, може би няма да различат дали сте с гел лак, с инкрустации или обикновен топ продукт. Но е важно ноктите ви да са чисти и без обелени участъци. Ако нямате време за маникюр нанесете просто топ лак.

Крем за ръце

Това е доста подценяван продукт преди среща. Много жени нанасят крем вечер преди лягане или след чистене със силни препарати. Но всъщност е важно да се погрижите за кожата на ръцете си. Все пак независимо как ще завърши, срещата започва с ръкостискане. Изберете обаче бързо абсорбиращ се продукт, който не оставя лепкав покривен слой.

Балсам за коса

Дори и да нямате време за сложни фризури, подхранете косата си с балсам. Най-подходящи за преди среща са балсамите без отмиване, които се нанасят както на влажна, така и на суха коса. Напръскайте косата с такъв спрей, разрешете и сте готови.

Освежител за уста

Препоръчителен е, ако сте пушачка или имате хрема. Обилното изплакване с вода за уста преди излизане също има добър ефект, но ако имате нужда от допълнителна свежест, освежителят за уста е добър вариант. Изберете обаче такъв с ненатрапчива миризма и от био съставки.

Епилатор

Той е задължителен за всеки ден, не само преди излизане. И все пак, не го пренебрегвайте точно тогава. Никога не се знае колко успешна ще е срещата, така че бъдете подготвени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X