Напишете дума/думи за търсене

Мъжката любов е суетна

Сигурно сте изпадали в онова състояние, в което очите ви не може да видят нищо друго освен красивите устни, прелестните уши, шеметния алаброс, мъжествените прасци на любимия. Не стига това, ами много ви е важно той да е наясно колко сте прехласнати по него и непрекъснато искате да му повтаряте, че обожавате усмивката и размътения му поглед. Да, ама нали се сещате, че той и преди вас е чувал същите божествени възхвали на личността си. Ако сте решила да му правите комплимент, то не забравяйте, че суетата е особено чувствителна, когато е в любовната си фаза. Не си и помисляйте, че една вяла похвала за новия му панталон ще свърши работа.
Бъдете изобретателни.

Разбира се, не предлагам да му казвате колко е „сладък“, докато се опитва да се нагоди за поредното ви любовно селфи. Всъщност приканвам за противното. Кажете му, че обичате лицето му, докато чете книга или докато чопли нещо на балкона с инструменти за пораснали момченца.

Освен това е голяма скука да уведомиш някого, че е хубавичък, след като е израснал с тая мисъл в главата. И не, не защото е шампион по нарцисизъм, а защото има достатъчно интелект и правилно усещане за себе си, че да може да зачисли носа си в графата „приятен за окото“. Затова вместо да величаете неустоимостта му, споделете, че той ви кара да се чувствате приказно величествено в своята осанка. О, и от време на време вкарвайте в ежедневието си откровението, че е страхотен любим – няма по-голяма похвала от това.

Наясно сме, че всички имаме трески за дялане, но не е нужно непрекъснато да му ги вкарвате под ноктите. Вместо да дуднете за това или онова, ще постигнете в пъти по-добри резултати, ако промените възгледа му върху неговите собствени недостатъци. Ако физически не му достигат няколко сантиметра до плътската нирвана под кръста, не го лъжете, че размерът няма значение, но ако е достатъчен за вашето доволство, тогава благодарете за старанието му като любовник. При мен вече няколко пъти този комплимент действа безотказно, безкомпромисно, оргазмично. Или пък ако не харесва луничавия си гръб, комплиментирайте кожата му, която се закача с пръстите ви. Важното е да усети, че вие го обичате въпреки късогледството и плешивата му глава. Че вие го обичате с и заради недостатъците му.

Ако се споделяте с господин, на когото му куца самочувствието, запалвайте от време на време мотора на духа му. Не пропускайте да откровеничите с него, когато прави нещо, в което е уверен и което със сигурност го прави още по-секси в очите ви. И за нищо на света не правете грешката открито да критикувате подарък, който изобщо, ама изобщо не е за вас. Веднъж получих неподходящо за мен бижу като армаган и щото съм пряма до глупост, показах, че това изобщо не уйдисва на моята персона. Повече не се сдобих с друг дар от въпросния докачливец.
Помнете, че както и да решите да поднесете комплимента на мъжа до вас, един от най-важните постулати в тая глава от романтичното общуване е свързана с чувството ви за сигурност. Няма по-голям афродизиак и наркотик за мъжа от това да знае, че в неговата компания се чувстваш защитени и закриляни. Господата обичат да се виждат като исполини в човешки кожи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X