Напишете дума/думи за търсене

Кои са най-подходящите летни аромати

Дойде най-топлият, най-влюбен сезон и е време да скрием ванилените аромати при пуловерите в гардероба. Някои жени залагат на един и същи парфюм през цялата година, но повечето предпочитат да ухаят на нещо по-тематично и по-леко.

Обичайно летните аромати са с плодови и цветни нотки, напомнят за море, вятър и свобода. Повечето големи компании правят лимитирани летни версии на наложените си марки. Така че ако ползвате даден парфюм, да може да ухаете на нещо, близко до него, но в по-лек летен вариант.

Също така има множество компании, които предлагат по-достъпни варианти на летни аромати. Това обикновено са еднопластови парфюми, а не композиции от няколко ухания. Например те носят аромата само на момина сълза, или само на жасмин. Спокойно можете за лятото да заложите и на по-достъпния вариант и да си изберете цвете или плод, който да бележи хубавите ви слънчеви спомени.

Предлагаме ви няколко свежи аромата, с които да запечатате лято 2016 върху кожата си:

Scandal от Jeanne Lanvin е композиран от уханието на кайсия и круша и подсилен с портокалов аромат. В сърцевината му е събран букет от фрезии, рози и божур. За още повече женственост цялата тази симфония се свързва от аромата на мускус и на сандалово дърво.

Burberry Brit Sheer е плодовο-цветен аромат, вариант на популярния аромат Brit. Чист, мек, изключително свеж, семпъл, по момичешки нежен и невинен, той е композиран от аромат на мандарина, листа от ананас, личи, божур, сладка круша и засилен от уханието на мускус и амирисово дърво.

Chloe L'Eau de Chloe е цитрусово - цветен аромат с пенливи, искрящи и освежаващи цитрусови нотки, сърцевина на роза и фин воал от пачули.

Elizabeth Arden Green Tea Cucumber е прохладен коктейл от цитрусови плодове и сочни краставици. Деликатни тонове на зелен чай и диня бавно прегръщат изтънчени теменужки и мек кехлибар.

Givenchy Bloom е свеж и сочен, нежен и омагьосващ, женствен и елегантен. Игрива комбинация от малини, виолетки, хайвер, екзотични цветове, подплътена с аромата на мускус и тамян.

Moschino I Love Love е свеж и радостен, цветно- дървесно-мускусен аромат. Той е съчетание от цитрон, портокал, грейпфрут, червен касис и носи в сърцевината си уханията на момина сълза, папирус, чаeна роза, листа върбинка. Цялата тази феерия е подсилена от дърво танака, мускус и кедър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X