Напишете дума/думи за търсене

Приложения за родители и деца

Всеки, който притежава умен телефон, се смята за заможен. И преди да се засмеем, нека да видим фактите. В свят, в който икономическите и социалните неравенства са гигантски, а всеки един от десет души страда от глад, това прави над 795 милиона души. Хора, живеещи на ръба на оцеляването.
За да се опита да преодолее тази несправедливост, ООН добави към класическата си система за дарения и приложение, което се нарича Share the meal (Сподели храната).

Дневната дажба храна на детенце от Третия свят е само 50 цента – нещо, което дори не би направило впечатление на „заможния“ ни портфейл.
Затова следващия път, когато решим да пазаруваме обувки онлайн, може да споделим храната си за половин долар.

Детско филмче на коляно
Все повече родители прибягват до таблетите, стане ли дума за укротяване на децата, докато се опитват я да подомакинстват или да се видят с приятели в близкото кафене. В повечето случаи Youtube е заместител на бавачката, но той не е най-добрият източник на информация за детето. Там то може да се натъкне на съдържание, което не е особено адекватно за неговата възраст.

Предлагаме ви апликацията KIDOZ TV. Тя позволява на хлапето да гледа клипове от Youtube и други източници, но напълно безопасно за него. Цялото съдържание е извлечено от канали с анимация, образователни филмчета, песнички, видео с животинки, забавни научни експерименти и прочие. Освен това съдържанието е разделено по възрастови граници.

Оставете коментар върху снимките
Lumis е приложение, което ви позволява да персонифицирате снимките си с малки съобщения, коментари, рисунки, завъртулки и дори лого. В него има филтри и рамки, с които да украсите собствените си фотоси.

Така че, ако искате да изпратите нещо закачливо от лятната си почивка на приятел или да покажете на баба колко щастливи са внучетата на плажа, може да прибавите още една щипка ваканционно настроение на кадрите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X