Напишете дума/думи за търсене

Известни личности, свалени от самолет (галерия)

Добре, че от време на време има случки, които доказват на феновете, че любимите им известни хора нищо човешко не им е чуждо.
Приказката, че човекът е човек, когато е на път, важи с пълна сила за звездите, които по една или друга причина са имали пътнически проблеми.

Докторът ми е виновен
Шефът на американските спасители на плажа може и да е чевръст в океанската шир, но не и в оставането си на самолетен борд. През 2006 г. Дейвид Хаселхоф
бил помолен да напусне возилото на щатска авиокомпания, защото “изглеждал твърде пиян”. Според говорителя му обаче актьорът просто бил “алергичен
към антибиотиците”, които му предписал личният лекар.

Забранено целуването!


Актрисата от сериала “Ел връзки” Лейша Хейли, известна със своята хомосексуалност, била свалена от самолет, защото целувала приятелката си. Мис Хейли, която е съавтор на парчето на Шакира Don’t Bother, не остана длъжна на пуританите и развъртя страшна шумотевица в Twitter, обвинявайки въздушния превозвач в хомофобия. “Те мразят гей хората. Стюардесата ме помоли да напусна самолета, защото те били “семейна” авиокомпания.”

Не ме ядосвай, че ще те наплюя


Наоми Кембъл не се слави с репутацията на мила, добра, чудесна и послушна женица. Моделката вдигнала ужасна патърдия, когато Британските авиолинии загубили багажа й. Заради прекалено високите децибели екзотичната манекенка била свалена от самолета. Това обаче никак не й се понравило и взела, че се изплюла в лицето на полицая, който я ескортирал от борда на летателното средство.

Истината е във виното


През 2001-а Питър Бък – китаристът на R.E.M., бил обявен за негоден за полет, извършван от Британските авиолинии. Както повелява традицията, музикантът бил смесил вино и приспивателни. Това довело до доста странно състояние, в което той се опитвал да напъха диск в количката с напитките.

Простатата ме алармира


Жерар Депардийо – титанът, изиграл Сирано дьо Бержерак и Обеликс, също
е ставал “жертва” на своето въздушно неподчинение. През август 2011-а французинът бил свален от аероплан, защото решил да пишка в бутилка,
правейки свидетели останалите пасажери.

Спазвайте дрескода


Били Джо Армстронг – вокалът на бандата Green Day, бил безмилостно изритан от борда на самолет, защото отказал категорично да загащи „прекалено увисналите си панталони“, които се сторили непристойни на стюардесата.

Размерът има значение


Гениалният сценарист и режисьор Кевин Смит, който се слави с прекалената искреност, показана в неговите филми, също се е сблъсквал челно с непреклонността на американските авиолинии. Преди години творецът с наднормено тегло започна масирана акция в Twitter, след като щатска авиолиния го изритала от един от самолетите си. Причината била прекалено големият му телесен размер, който заемал почти две седалки. А това на езика на авиокомпанията означавало риск за безопасността на другите пътници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X