Напишете дума/думи за търсене

Секси звезди с бради (галерия)

Има дами, които изобщо не си падат по лицевото окосмение на господата, но има и такива, които се кълнят в афрозодиакалната особеност на мъжките бради. Кои са най-напетите представители – собственици на този притегателен за жените атрибут.

Джони Деп
На този карибски пират всичко може да му се прости. Дори и свръхпестеливото
лицево окосмение. Независимо дали е украсил брадата си с раста чалъми, или е
оформил старателно катинарче за ролята си във филма “Туристът”, Джони е титаничен в небрежното си излъчване на бохем клошар, отпиващ “Джак Даниълс” с апломба на Луи XIV.

Калин Врачански


Ето го и родният хубавец с набола брада, по която отново бленуват доста българки благодарение на брилянтното му представяне в „Като две капки вода“. Актьорът има твърд електорат сред жените от всички възрасти. Той не е традиционният мъжкар грубиян с небрежно излъчване. По-скоро попада в графата романтични, а синеокият му поглед допълва това разточителство на мъжката природа.

Хю Лори


Казват, че най-големият афродизиак за жените било мъжкото чувство за хумор. А ако се добави и секси брада, става неподражаема комбинация, наречена емблематичния доктор Хаус. Британецът дължи огромна част от привлекателността си на своя герой от едноименния медицински сериал, който безспорно предизвиква любовен хаос в много женски сърца.

Брад Пит


Най-вероятно малцина са тези, които са по-харесвани от съпруга на Анджелина Джоли. Няма значение дали е с брада или не. Макар че съгласете се – на него доста му отива. Помните разкошния му вид в „Легенди за страстта“, нали? Отиват му и шантави мустаци. Припомнете си визията на неговия герой в шантавата лента на Тарантино „Гадни копИлета“.

Патрик Демпси


Играта на “чичо доктор” никога не е била по-сладка, преди Патрик Демпси да окачи
около врата си стетоскопа в сериала „Анатомията на Грей“. Актьорът, по когото през 80-те години на миналия век въздишаха напъпили тийнейджърки, доскоро владееше съществата на същите девойки, превърнали се в изящни и силни жени. Владее до съвършенство и високите скорости благодарение на страстта си към
спортните коли и притежаването на отбор от автомобилните серии “Индикар”.
През лятото пък ще го гледаме като предполагаемия татко на бебето на Бриджит Джоунс.

Хавиер Бардем


Е, как да не искаш да се превъплътиш в Севилския бръснар, поглеждайки към грубоватото, симпатично, брадясало лице на испанеца, уловен от палавата миньонка Пенелопе Крус. Хавиер е типичен пример за суров сексапил, озаптен от уж небрежната брада, с която извива китките на неподготвените женски сърца.

Рики Мартин


Въпреки откритите признания за хомосексуалността си, пуерториканският изпълнител безспорно е секси. И брадата му има голяма заслуга за този етикет.
Преди повече от шест години Рики стана баща на близнаци, родени от сурогатна майка.

Дейвид Бекъм


Явно на Виктория й се налага постоянно да измисля хитринки, за да опази привлекателния си мъж от женски набези. Освен това футболистът редовно налага нови модни тенденции в мъжките прически и в оформянето на брадата си, които след това масово се следват.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X