Напишете дума/думи за търсене

Хроминг – новата тенденция в грима

Всеки сезон в макиажа се появява нова техника-фаворит. През годините се редуваха контуринг, стробинг, а сега е ред на хроминга. Този начин за нанасяне на грима създава перлен блясък и подчертава чертите на лицето.

Хромингът се създава с помощта на продукти, съдържащи седеф – например, червило с неутрален оттенък, и тонално средство. Този макиаж създава сияен ефект, затова подберете за очите и устните натурални нюанси. Нанесете на лицето тониращо средство без пудра, за да замаскирате всички недостатъци. След това вземете светло червило с перлен нюанс – изберете цвят, същия като този на кожата или един тон по-светъл.

Може да са оттенъци на шампанско, слонова кост или по-светли варианти. Седефът придава необичаен, хромиран ефект на кожата. Нанесете червилото на горната част на дланта, за да се затопли текстурата. След това с върха на пръстите нанесете на скулите, дъгите под веждите, централно върху носа и горната линия на устните. Не нанасяйте червилото върху напудрено лице, защото текстурите ще се смесят и няма да изглежда добре.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X