Напишете дума/думи за търсене

Най-сексапилните екшън героини (галерия)

Анджелина Джоли


Едва ли някой вече може да си представи изящната Анджи Джоли да върти палачинки в романтична комедия. Не че няма да се справи, но няма да й отива. Друго е да видиш благоверната на Брад Пит да стоварва юмруци и шутове върху симпатичната му руса глава, показвайки ни кой командва домакинството в “Мистър и Мисис Смит”. Или пък да стреля с пищови, докато се спуска по въже в бездънно дере, преследвана от бандити, които искат да присвоят прастар археологически артефакт в „Лара Крофт“. Дъщерята на Джон Войт толкова умело размята гранатомети, все едно си играе с куклите на дъщерите си, че ще е срамно да замени екшън мурафетите заради някакви си там яйца на очи.

Дженифър Гарнър


Мацка с пожарено червена коса отива в ЦРУ с намерението да им снесе малко информация и след това да отиде да си прави педикюр. Да, ама не! ЦРУ знае как да задържи подходящите за агенти хора в периметъра си. Бившата съпруга на Бен Афлек цели пет години сменяше перука след перука, пречукваше разни лоши хора, които бяха в търсене на тайната за вечен живот в сериала „Наричана още“. Малко след края му Дженифър намери за много секси червеното лачено костюмче на Електра и се плъзна в него, за да се съюзи с Деърдевил (роля, изиграна от Бен Афлек), когото в крайна сметка завлече до олтара.

Мила Йовович


Роденото в Украйна миловидно девойче, което нашумя с ролята си във филма “Завръщане в синята лагуна”, неочаквано се превърна в най-актуалната екшън героиня. Пътя й прокара френският режисьор Люк Бесон, след като я направи “петия елемент”. След това стройната синеока хубавица не спря. Зареди една след
друга версии на “Заразно зло”, в които избива зомбита. През януари догодина ще излезе шестият, последен филм от поредицата за немъртвите.

Жан Зъи


Няма как да сте пропуснали крехката красавица от най-известните китайски екшън филми през последните години. Жан Зъи играе в “Герой”, “Летящи кинжали”, “Тигър и дракон” и показва невероятни умения в бойните изкуства – а всъщност тя
никога не се е занимавала с нещо подобно. Това, което виждаме във филмите с нейно участие, тя постига с качества, придобити от класическия балет. Жан е учила в най-голямото танцово училище в Пекин.

Пета Уилсън


Безспорно най-горещата убийца в цялата история на телевизията. Не само зара-
ди брутално смъртоносния си сексапил, дрезгав глас и ненормално дълги крака, но
и заради сърцето си, в което беше оставила място колкото Големия Каньон за
любимия си Майкъл. Сама по себе си австралийката Пета Уилсън е най-опасното
оръжие, дори и без патлаците и ритниците.
И кой може да устои на дръзкия син поглед, замаскиран зад превърналите се в култ
очила на героинята й.

Хали Бери


Разкошната носителка на „Оскар“, едно от момичетата на легендарния британски шпионин Бонд, владее до съвършенство съблазняването, борави
умело с огнестрелни оръжия и с буреносните си очи и се катери по покривите по-бързо от Жената-Котка. Тази изящна мацка не знае що е страх и управлява до смертелна наглост мъжкия нагон на Джон Траволта в “Парола Риба Меч”. И Хю Джакмън на няколко пъти си изпати от нейната екшън безкомпромисност, нищо че бяха в един отбор. Но кой може да си позволи да се дърпа на Буря от “Х-Мен”?

Ангелите на Чарли


Ето тук цели три горещи екшън мацки накуп. Всичките са секси по различен начин – имаме си русокосата Камерън Диас, чернокосата Луси Лиу и червенокосата Дрю
Баримор. Хубавиците могат да се справят с всичко, да разбият всяка система, да
съблазнят всеки мъж и на това отгоре са страшно забавни. Трябва им само задача, а
спец атрибутите са играчки за тях.

Ума Търман

снимки Ройтерс
снимки Ройтерс

Мис “Кил Бил” не е обичайната екшън героиня, както нейният режисьор Куентин Тарантино не е обичайният създател на блокбастъри със забързан ритъм. Тя е висока, слаба, руса, с мнооого дълги крака. Ума има нестандартни черти на лицето, студено излъчване и изглежда повече като интелектуалка, отколкото като момиче на действието. Но двете части на „Кил Бил“ я превръщат в една от най-популярните екшън мацки в киното.

Кари Ан Мос


Участието на Кари в класация с екшън мацки е задължително. С ролята си на Тринити в “Матрицата” тя наложи съвсем различен стил в този жанр. Стегнатото й в черен латекс тяло се оказа толкова сексапилно, че мъжете забравиха за мацките с голям бюст и заоблен ханш. Трудно можем да кажем, че от нея лъха барби женственост, но без съмнение е много секси.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X