Напишете дума/думи за търсене

Общ подарък за годишнината – струва си

Тя казва, че не иска нищо. Но не особено дискретно се надява той все пак да я усмихне с нещо. Той, разбира се, се прави, че не помни датата, макар понякога наистина да е така. Казва също, че не му е нужен дар и неловко се преструва, че не се оглежда за тайна изненада. В крайна сметка и двамата са притеснени от очакването, и двамата се подготвят с нещичко за другия, а общият бюджет двойно се огъва. Подаръкът обаче може да е общ и да е по-поносим за портмонето. Освен това спестява доста шопинг нерви и евентуални разочарования, ако се окаже нехаресан.

Поръчайте сватбената торта
Отново. Е, не на 5 етажа, и не с размерите на кухненската маса. Дайте го по-скромно, разрежете я заедно, подайте си по хапка и се насладете на сладкото в чинията и по между ви. Оставете се на спомените да ви връхлетят, но не забравяйте да си забъркате и нови.

Влюбени чаши


Няма да ви струва много, ако решите да си подарите по една артистична чаша за кафе. Споделяте ободряващата напитка ритуално всяка сутрин, направете го специално преживяване, което да напомня за огъня в любовната камина по между ви с всяка глътка.

Пресъздайте първата си среща


Само не казвайте, че няма кой знае какво за претворяване. Винаги има. Потърсете ъгъла, на който се видяхте за първи път, пейката на първата целувка или мостът на вашите въздишки. Не е нужно да задълбавате до последния детайл, импровизирайте и не забравяйте да се забавлявате взаимно.

Подарете си снимачен ден
С професионален фотограф може да излезе по-солено. Но ако имате фотоапарат и един свободен ден, хванете пътя. Отбийте се на важните места за вас, тези със скъпите спомени или с невероятните преживявания. И се снимайте. Така, както може би сте го направили преди години. А след това подредете снимките една до друга. Дори да нямате стар материал за сравнение, никога не е късно да започнете да го набавяте. Започнете от тази годишнина.

Направете нещо различно


Всяка година следвате приблизително един и същи ритуал – цветя, вечеря, размяна на подаръци, приличен махмурлук на сутринта. Крайно време е да разчупите калъпа. Не е нужно да разбивате и касичката на децата, за да си го позволите. Заменете ресторанта с пикник в парка. Качете се на щуро влакче или на някой ниско бюджетен полет към отдавна мечтана дестинация.

Или просто останете в леглото


Гледайте любим филм, закусете разточително между завивките, направете мислен план за следващите минимум 100 години заедно. Или се оставете на удоволствието да сте един до друг.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X