Напишете дума/думи за търсене

Първият в света филър за коса с дебют в България

Като лидер в прилагането на иновациите в естетичната дерматология и този път Хил клиник не изневери на стила си. В столичната клиника предлагат Hair Filler - продукт, съдържащ 7 пептида и 0,7% хиалуронова киселина. Филърът за коса е създаден от най-голямата в света южнокорейска технологична платформа за създаване на биометрични пептиди и растежни фактори в областта на медицината.

Единствен по рода си този продукт успява по нов, особено ефективен начин да подпомогне растежа на косъма, циркулацията на кръв в скалпа и в същото време да предпази клетката от UV и други увреждащи фактори. След поставянето на филъри се наблюдава ревитализиране на космения фоликул. Целта на терапията е да се удължи анаген фазата на растеж и да се увеличи плътността. Бавното освобождаване на пептиди осигурява реконструкция на скалпа, възстановяване здравината на косата и дори инхибира депигментацията /побеляването/.

В резултат на серия процедури само след 15 дни се наблюдава индуциране на растежа и гъстотата на косата, както и значително прекратяване на косопада.

За безплатна първична консултация със специалист дерматолог запазете предварително час на 02 439 3131.

X