Напишете дума/думи за търсене

Обувки за градински партита

Колкото и да се мръщим, лятото бавно и категорично се оттегля от царуването си за тази година. Отстъпва място на цветната есен и на рано настъпващите й вечери с все още фамозни градински партита.
За последните на особен пиедестал са обувките, които хем трябва да са забележителни, хем да са достатъчно удобни, за да не се уморяват краката ви.

Мери Джейн със златен кант


Дори на пръв поглед да ви изглеждат леко ретро, тези обувки са един от трендовете за тазгодишните есенни градински партита.
Направени от набук и придружени от удобството и изяществото на класическия ток, този модел чепици са още по-привлекателни заради отвореното си деколте и златния кант, който обрамчва каишките и отворената част на обувката и завършва в елегантно копче закопчалка.
Подходящи са за всякакъв тип рокля, независимо дали е дълга или къса. Въпреки това придържайте се към едноцветната гама. Нищо шарено не е добре дошло като компания на тези Мери Джейн.

Синьо кадифе
Когато стане дума за подходящи обувки за есенно градинско парти, няма как да не направим място на първия ред на този модел. Велурът винаги трябва да присъства в гардероба. Това важи с още по-голяма сила, ако говорим за синия цвят, който му приляга доста царствено. Ако изберете модел с панделка и дребен позлатен елемент, то със сигурност ще украсите още повече своето великолепие. На тях най ще им подхожда черна свободно падаща рокля под коляното и танци до зори. Заради дебелия си ток те са доказан партньор на дансинга.

С „черга“ елементи
“Плетката“ напоследък се очертава като една от новите константни тенденции, но я си я представете върху токовете и вътрешната част на обувките ви. Със сигурност ще привлечете погледите и върху глезена, и върху останалата част от себе си. Ако изберете етно нюанси, или такива, които наподобяват черга, съвсем ще заблестите със собствена светлина. Изберете обувки, съчетали лак и „плетка“, и им подарете лудешка вечер, малка черна рокля или дънки по тялото и рокерия. Разкошотия!

Секси червено
Не може да става дума за градинско парти и да не вредим и неотминаващия от мода червен цвят. Той е един от най-подходящите за градински есенни партита, тъй като приказно пасва на целия колорит на този сезон. Този цвят е достатъчно виден, за да не се налага да избирате обувки с твърде висок ток. Една 5-сантиметрова височина е предостатъчна за вашето осезаемо присъствие. Ще разгорещите всяка градина, в която пристъпите уверено с този ален чифт. Ако пък се нуждаете от още малко женственост, изберете модел с панделка или друг романтичен детайл.

Животинско
Леопардовият принт няма никакво намерение скоро да слиза от модните подиуми, да напуска гардероба ни или да излиза в пенсия. Ако сте на градинско парти с животинска тема, този модел е вашето фешън изявление.

Нюд
Всяка жена има нужда от едни лачени обувки в телесен цвят. Дори да ви се струва малко убит, той е непретенциозен и върви на всяка одежда, която изберете и за градинско парти, и в ежедневието.
Следващия път, когато се чудите с какво да комбинирате любимата си лилава рокля, спомнете си за тези чепици, сврени в кьошето на шкафа за обувки.

Блестящи и изящни
Какво парти би било, ако в него няма разточителен блясък.
Ако изберете балеринки, посипани с повечко брокат, то ще блестите с такава яркост, че никой няма да остане безразличен към компанията ви. Много ще им подхожда прозрачен чорапогащник или пола от тюл.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X