Напишете дума/думи за търсене

Девет от звездите във VIP Brother се преместиха в лудницата

Снимки: VIP Brother 2016

Големият брат многократно предупреди Съквартирантите, че този сезон играта загрубява, също така ги посъветва да не вярват на всичко което видят и чуят, но явно неговите съвети останаха неразбрани и снощи за 9 Съквартиранти кокетната, бонбонена Къща беше сменена с ужасяваща лудница за неопределен период от време.

Big Brother съобщи, че на елиминациите снощи три звезди ще се сбогуват с VIP Къщата и точно така стана – Миглена, Лили и Торнев събраха по-малко харесвания във фейсбук от Жана и действително се разделиха с луксозната Къща, но само за да се озоват на друго място. В мрачната, студена и страшна лудница, тримата се опитаха да запазят самообладание и бързо да се ориентират в обстановката, но дали действително го направиха, предстои да разберем в понеделник.

След като представи пред Съквартирантите напускането на Лили, Миглена и Торнев като елиминация, Големият брат разкри поредната изненада пред Съквартирантите. Той показа цялата истина за тайната мисия на Емануела и Борислав, както и разсъжденията на останалите по темата „влюбена двойка ли са двамата или не”. Според Деси, Глория, Ирина, Лара, Ути и Вальо връзката на Емануела и Боби е фарс, а Big Brother взе категорично решение да накаже само тези, които са се усъмнили и са търсили докрай отговорите на въпроси, които не им влизат в работата. Така в лудницата на Big Brother вече има 9 обитатели, а как ще протече първата им нощ в нея и с какви неволи ще се сблъскат, ще разберем още този понеделник от 20.00 часа по NOVA, когато и Железният Майк Тайсън ще прекрачи прага на най-известната Къща в България.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X