Напишете дума/думи за търсене

Контрол на високото кръвно и лошия холестерол, защо е важно

Високото кръвно налягане е хронично заболяване, което протича с повишаване на артериалното кръвно налягане в резултат на спазъм на малките артерии. Ранните оплаквания са главоболие, световъртеж, замаяност и гадене, раздразнителност, влошаване на съня, намалена концентрация, стягане в тила и челото. С времето оплакванията стават постоянни, налягането се задържа в граници 150-180/95-110. Рисковете от развитие на атеросклероза с увреждане на сърцето /сърдечен инфаркт/, на мозъка /мозъчен инсулт/, както и на бъбреците /нефросклероза/.

Често хипертонията върви ръка за ръка с лошия холестерол. Повишените му нива водят до атеросклероза, до отлагане на плака в кръвните пътища – предпоставка за тяхното стеснение или пълно блокиране, съответно до сърдечен инфаркт, мозъчен инсулт, болки в долните крайници, повишен риск от развитие на гангрена, до тежка инвалидизация и висока смъртност.

Високото кръвно налягане и холестеролът изискват редовен контрол и профилактика.

Изцяло натуралният продукт КАРДИОКСИН – комбиниран извлек от гинко билоба и арония – работи отлично за целите на тази профилактика, както и при нарушения на функциите на сърдечно – съдовата система, на мозъка и на ендокринната система.

Природният елексир осигурява по-добра пропускливост на кръвоносните съдове, по-добро усвояване на жизненоважните микроелементи, дава енергия.

Продуктът е изключително подходящ за хора с наднормено тегло и такива в зряла и напреднала възраст. Поради свойствата на бинко билоба да подобрява оросяването на мозъка, КАРДИОКСИН се препоръчва за стимулация на паметта при учащи. Не на последно място, еликсирът е богат източник на множество ценни микроелементи и витамини, които допълват дневната диета и осигуряват нормално протичане на всички жизненоважни фунции на организма.

КАРДИОКСИН е базиран изцяло на билкова основа и не крие рискове за Вашето здраве. Продуктът може да бъде съчетаван и комбиниран със съпътстваща лекарствена терапия, предписана от Вашия лекар, без опасност от странични ефекти и вреда за Вашето здраве.

Без лекарско предписание.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Кардиоксин“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Кардиоксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40.

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/cardioxin/ или в повечето аптеки в страната.

X