Напишете дума/думи за търсене

Французи създадоха първия в света натурален антидепресант с вещество от близалцето на шафранов минзухар

Успокой се с ….шафран! Това ни съветват и ни предлагат френските учени, създали единствения антидепресант в света с екстракт от шафран – Saframyl /Сафрамил/.

Почти няма човек, който да не страда под някаква форма от „бича“ на 21-и век - стреса. Различни видове сънотворни, успокоителни, антидепресанти повлияват на нервното напрежение, на психичното ни здраве. НО!!! Популярните антистрес лекарства проявяват и множество странични ефекти като сънливост, липса на концентрация, главоболие, умора, чувство за празнота, замаяност, но най-вече пристрастяване към тях.

Има ли безвреден антидепресант?

Отговор на този въпрос дават още древните персийци и финикийци. Те са използвали шафрановия минзухар, по известен днес като най-скъпата в света подправка шафран, за да премахват пристъпите на меланхолията, за подобряване на настроението.

Успокоителните свойства на екзотичния минзухар в наши дни преоткриха изследователи от френските лаборатории 3 Chenes /„Троа шен“, в превод „Трите дъба“/. Години наред те сътворяват безвредни натурални продукти за красотата и здравето.

На основата на шафрана „3 Chenes“ създава единствения естествен антидепресант в света - Saframyl /Сафрамил/.

Френските учени извличат от близалцето на шафрановия минзухар активно вещество, което блокира разграждането на серотонинa в организма (невромедиатор познат на всички като „хормон на щастието"). Серотонинът играе важна роля при регулирането на настроението, съня, сексуалността. Ниските нива на хормона са причина за агресивно поведение, клинична депресия, мигрена, раздразнителен стомах и различни нервни разстройства.

Французите патентоват „Satiereal“, извлеченото от минзухара вещество, което повишава концентрацията на серотонина в организма. Към него те добавят „Триптофан“ (основна аминокиселина), която засилва производството на серотонин и Витамин B6, който стимулира трансфера на серотонин към невроните и улеснява асимилацията. Така те обединяват синергията на 3 естествени, въздействащи върху „хормона на щастието“ съставки, за да създадат ПЪРВОТО ПРИРОДНО БЕЗВРЕДНО УСПОКОИТЕЛНО ХАПЧЕ „САФРАМИЛ“.

Направените клинични изследвания доказват, че „Сафрамил“ действа с пълна сила - 100% от лицата, които го приемат, се освобождават от депресията и стреса след 14 дни. При това без никакви странични ефекти като сънливост, умора, главоболие и привикване, поради естествения произход на хранителната добавка.

Само една таблетка „Сафрамил“ на ден преди обедното хранене е достатъчна за премахване на безпокойството и нервността, връща усмивката и спомага за по-добър сън.

Първият и единствен естествен антидепресант „Saframyl“ се продава в българските аптеки. Успокоителното природно „хапче“ може да купите и онлайн на www.biolifecosmetics.com.

Вносител: ”Био Лайф Козметикс” ООД, тел.: 02/483 09 59, GSM 0884 100 950.

X