Напишете дума/думи за търсене

Шокови вълни спасяват от болка в мускулите и ставите

Най-висок клас апарат със смарт-фокусирана енергия в ЛЕЙЗЪР МЕД.

Шоковите вълни са звукови ударни вълни, които се подават външно - директно върху проблемната зона или отдалечено, в т.нар. тригерна точка. Те успешно се справят както с остри и хронични, така и с повърхностни и дълбочинни болки и схващания на врат, рамо, лакът, коляно, глезен, пета, тазобедрена става, кръст и други.

При поява на болка организмът прави всичко възможно да я намали като ограничава подвижността в ставата. Изразява се в затрудненост при повдигане на ръката или свиване на крака, дори при наглед елементарни движения като сресване, хващане за лоста в автобуса, слизане по стълби. В областта на засегнатата става възникват огнища на хронична болка и се забавя храненето й. Това рефлектира и върху съседните структури – в мускулите с уплътнения и спазми, в сухожилията с намалена еластичност, а в мястото на прикрепянето им към костите с отделяне на калциий и болезнени израстъци. Веригата най-общо е: нарушаване на храненето в ставата – болка – затруднено движение.

Шоково-вълновата терапия НЕЗАБАВНО премахва болката, независимо от степента и локацията й. Резултатът настъпва ВЕДНАГА след първата процедура. Бързо се разсейват уплътненията в мускулите, премахват се калцификатите, подобрява се храненето на тъканите, увеличава се обемът на движенията.

Прегледът в ЛЕЙЗЪР МЕД включва:

• консултация с ортопед,

• комплексен физикален преглед,

• измерване на движенията,

• инструментално измерване на болката.

Още информация на:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

X