Напишете дума/думи за търсене

Най-стилните принцеси и кралици

Кейт Мидълтън смело крачи по стъпките на покойната лейди Даяна. Елегантна, шик и въпреки това достъпна като визия и като излъчване. Но има и други царствени особи, които също оставят своята диря в кралската мода.

Принцеса Сириванари


29-годишната принцеса на Тайланд обича модата и самата тя се изживява като дизайнер с едноименна фешън марка. Нейна кръстница е Нейно Величество кралица Сирикит, известна като Кралицата на тайландската коприна. Когато не обикаля из модните ревюта, може да я засечете по състезанията за паркур. Един от нейните коне се нарича Чаровния принц.

Нейно величество Шейка Моза


Съпругата на емира на Катар е известна по света като любителка на висшата мода, която изтънчено съчетава с традициите на Близкия изток. Тя е собственик на Le Tanneur – френски производител на кожени изделия. Много често я сочат като една от най-елегантните дами в света.

Кралица Рания


Родената в Кувейт от родители пакистанци кралица на Йордания често използва социалните мрежи, за да промотира благотворителните си каузи, в това число образование, здравеопазване и благосъстоянието на децата. Тя е в борда на директорите на няколко международни организации със световно влияние - УНИЦЕФ и фондацията на ООН са сред тях. Тя е отдаден последовател на исляма и се съобразява с неговите порядки, що се отнася до дрехите. Предпочита поли до коляното и ризи с дълъг ръкав.

Кралица Максима


Главата на холандското кралство израства в Буенос Айрес, а Испания е страна, в която среща съпруга си крал Уилям Александър. Въпреки че е майка на три деца, намира време за каузите, насочени към имигрантите в Холандия, и често може да бъде забелязана да носи тоалети с различни нюанси на оранжевото – официалния цвят на холандското кралство семейство.

Принцеса Мери


Съпругата на наследника на датската корона е от обикновено потекло, досущ като Кейт Мидълтън.Тя е от шотландски произход, но е израснала в Австралия. Там се запознава и със своя принц. През 2003-та по време на олимпийските игри в Сидни двамата се озовават в едно и също заведение. Тя е майка на четири деца и въпреки че е кралска особа, жителите на Копенхаген често може да я видят да кара колело с малчуганите си.

Кралица Летисия

Съпругата на испанския крал е модна икона в родината си. Безстрашна е, стане ли дума да съчетава различни стилове. Тя е запален поддръжник на испанските марки „Зара“, „Манго“ и на дизайнера Фелипе Варела. Като много от принцесите предпочита пастелни цветове и флорални мотиви. Прилича си с любимата на принц Уилям по това, че не се притеснява да съчетава достъпни марки с по-луксозни.

Принцеса Дийна


Освен принцеса тази млада саудитска жена е и доста находчива бизнесдама. Тя е първият главен редактор на списанието Vogue Arabia и притежава два модни магазина, които обслужват само клиенти с членски карти. Омъжена е за принц Султан бин Фахад бин Абдулазиз. Любимка е на уличните фотографи заради стила си на обличане. Принцеса Дийна дълги години живее в Ню Йорк, преди да се премести със съпруга си в Риад.

Принцеса Шарлийн


Красивата блондинка, родена в днешно Зимбабве, е съпруга на монакския принц Албер. Освен кралска особа по любов тя е и бивш състезател по плуване, участвала в олимпийски игри.

Принцеса Виктория


Престолонаследничката на Швеция е най-голямата дъщеря на крал Карл Густав XVI. Наричат 39-годишната принцеса Кръстницата на Европа. Тя е кръщавала 18 от най-младите аристократични издънки на знатни родове от Стария континент.
В деня, в който Виктория се възкачи на трона, тя ще е първата кралица на Швеция от ХVІІІ век.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X